AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Taška cez rameno - FC Barcelona

Zobraziť katalóg
Taška cez rameno - FC Barcelona
s rozmermi 310 x 390 x 130 mm
Kód:  SUC002d Produktové číslo:  5291134142079

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Taška cez rameno - FC Barcelona Predaj skončil

Taška cez rameno - FC Barcelona

Šport a športové aktivity by mali byť zastúpené veľkou dávkou v našom voľnom čase. Telo sa pri športe uvoľní a my načerpáme energiu na prácu. A keď už hovoríme o športe, každý si nájde nejaký idol, športovca, ktorému sa chce podobať, futbalistu ktorého chce napodobňovať. Hráča, ktorý hrá za jeden z veľkoklubov ako je Barcelona, ??Real alebo Liverpool. A práve do farieb tohto tímu sa chce obliekať. Preto vám prinášame tašku vo farbách tímu Barcelona.

Kľúčové vlastnosti

  • Dostatočná veľkosť na veľkú spostu vecí
  • Spevnená priehradka pre ukladanie notebooku
  • Nastaviteľný popruh cez rameno
  • Vyhotovení v farbách obľúbeného tímu
  • Ideálna takmer pre každého

Úžasný úložný priestor

Priestranná taška cez rameno s rozmermi 310 x 390 x 13 mm je vhodným úložným priestorom aj pre notebook, ktorý si budete nosiť do práce či školy. Batoh poskytuje dostatočný počet všelijakých priehradiek a vreciek, kam si môžete uložiť nielen dokumenty, školské zošity, peňaženku, tablet, mobilný telefón alebo kľúče ale aj desiatu alebo nápoj. Na zadnej strane sa nachádza veľká vrecko na suchý zips, na boku priestor uzatvárateľný zdrhovadlom. Vnútorné priestory sú osadené vreckami na cennosti. Spevnená, polstrovaná priehradka iste poslúži na ukladanie menšieho alebo stredne veľkého notebooku. Nastaviteľný popruh cez rameno uľahčí nosenie.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Deti Hotovo!
Využitie
Školské Hotovo!
Popruhy
Popruh na rameno Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Deti Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Výbava

Popruhy
Popruh na rameno Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Taška cez rameno - FC Barcelona Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taška přes rameno - FC Barcelona. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bag - FC Barcelona. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bag - FC Barcelona. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bag - FC Barcelona.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií