AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trojvrstvová pena 3D puzzle – 3D Eiffelova veža

Zobraziť katalóg
Trojvrstvová pena 3D puzzle – 3D Eiffelova veža
4,0 4 hodnotení
– 35 dielikov, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa6117 Produktové číslo:  4020972089113

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trojvrstvová pena 3D puzzle – 3D Eiffelova veža Predaj skončil

Trojvrstvová pena 3D puzzle – 3D Eiffelova veža

Zostavte si Eiffelovu vežu a nasajte atmosféru romantického Paríža priamo z pohodlia domova. Laminovaná potlač reálnych farieb, ktorými je opatrený základný papier, dodáva modelu nádych skutočnosti. Jednoduchá manipulácia a aplikácie pridávajú na atraktivite celej stavby. Puzzle v nezloženom tvare stačí vybrať z baliacej fólie a jednotlivé dieliky vytiahnuť. Následne už môžete začať skladať podľa priloženého zrozumiteľného návodu. Nepotrebujete ani lepidlo. Z toho dôvodu môžete skladať a rozkladať podľa vlastnej vôle a uváženia.

Kľúčové vlastnosti

  • Tréningové schopnosti, zručnosti, prehľad a rýchle rozhodovanie
  • Jednoduchá manipulácia
  • Priateľský dizajn farieb
  • Kompletné príslušenstvo
  • Rozvíjanie hmatových a senzorických zručností
  • Rozvoj jemnej motoriky, tvorivého myslenia a predstavivosti
  • Podporovanie telesného a duševného vývoja detí

Kvalitný a zdravotne nezávadný materiál

Nemecká spoločnosť RaKonrad vyrába kvalitné hračky od roku 1996. Všetky jej hračky sú označené značkou CE , čo v praxi znamená, že sú vyrobené presne podľa náročných európskych noriem pre bezpečnosť hračiek. Použité farby boli vyvinuté špeciálne pre kontakt s deťmi a sú odolné voči slinám. Okrem toho spĺňajú všetky stanovené normy EÚ.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trojvrstvová pena 3D puzzle – 3D Eiffelova veža Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Třívrstvé pěnové 3D puzzle - 3D Eiffelova věž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Drei-Schicht-Schaum 3D-Puzzle - 3D Eiffelturm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Drei-Schicht-Schaum 3D-Puzzle - 3D Eiffelturm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Három rétegű 3D hab puzzle - Eiffel-torony.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií