Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Vkladacie puzzle - Veľká loď Santa Maria

Zobraziť katalóg
Vkladacie puzzle - Veľká loď Santa Maria
– téma lode
Kód:  BGJ451 Produktové číslo:  5998630506014

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vkladacie puzzle - Veľká loď Santa Maria Predaj skončil

Vkladacie puzzle - Veľká loď Santa Maria

Drevené hračky FAUNA sa v Rumunsku vyrábajú už od roku 1991.  Ponúkajú vždy štýlový a originálny dizajn a úplne nekompromisnú kvalitu na profesionálnej úrovni. Spoločnosť si tiež veľmi zakladá na ekologickej udržateľnosti samotnej výroby aj samotných hračiek. Výrobky značky FAUNA neobsahujú žiadne škodlivé materiály a spĺňajú všetky európske normy.

Skladacie puzzle rozvíja motoriku detí, orientáciu a rozpoznávanie jednotlivých tvarov. Diely do seba vždy krásne zapadajú a sú tvorené z masívneho dreva širokého 2 centimetre. Jednotlivé diely tohto krásneho vkladacieho puzzle skvele do seba zapadajú a vytvárajú farebnú a úchvatnú veľkú loď Santa Maria. Hor´ sa skladať, námorníci!


Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Určenie
Pre všetkých Hotovo!
Materiál
Drevo Hotovo!
Téma
Lode Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Určenie
Pre všetkých Hotovo!

Stavebnice a puzzle

Materiál
Drevo Hotovo!
Téma
Lode Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky drevené puzzle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vkladacie puzzle - Veľká loď Santa Maria Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vkladací puzzle - Velká loď Santa Maria. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Steckpuzzle - Großes Schiff Santa Maria. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Steckpuzzle - Großes Schiff Santa Maria. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beillesztős puzzle - Nagy hajó Santa Maria.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií