PET PET

World Life - Papoušek

Zobraziť katalóg
World Life - Papoušek
Stavebnica 41 dielov, počet modelov 3, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa9401 Produktové číslo:  4716503072593

World Life - Papoušek

Detské stavebnice sú zábavnou výzvou pre chlapcov aj pre dievčatá. Navyše existujú v rade variantov. Kvalitné stavebnice GIGO World Life - Papagáj je určená pre mladšie deti (od 3 rokov) a umožňuje postaviť hneď tri modely. Balenie konkrétne umožňuje vytvoriť papagájovité mamu a jej syna, ich kombináciou potom môže vzniknúť aj otec. Pokiaľ však malým staviteľom zakúpite dve sady jednej série, budú môcť skompletizovať aj ďalšie modely. Patrí sa doplniť, že si možno tiež stiahnuť aplikáciu, vďaka ktorej sa o danom zvieratku deti môžu dozvedieť veľa zaujímavých informácií, a to skrze zábavnú interaktívnu hru.  

Poznámka: hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE. 

hlavné prednosti

  • Kvalitné stavebnice (41 dielov) pre menšie deti (od 3 rokov)
  • Balenie obsahuje hneď tri modely
  • Možnosť stiahnutia zaujímavé aplikácie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre World Life - Papoušek
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si World Life - Papoušek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte World Life - Papagei. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte World Life - Papagei. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: World Life - Papagáj.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií