Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks)

Zobraziť katalóg
Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks)
Dron HD kamera, WiFi prenos videa, vysielač frekvencia 5,8GHz, 2ks batérie 5200mAh, dosah 500 m, doba letu 25 minút
Kód:  HRAa8079 Produktové číslo:  6936880960780

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks) Predaj skončil

Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks)

Preskúmavajte oblohu

Kvadrokoptéra Xiro Xplorer je výkonný lietadlo s vstavaným GPS modulom a kamerou schopnou zhotovovať videa v HD kvalite alebo 12 megapixelové fotografie. Vysoko kvalitné plastové materiály jej dodávajú tuhosť a odolnosť a zároveň nezameniteľný futuristický dizajn. Vyznačuje sa mimoriadnou silou a stabilitou pri lete a je určená pre všetkých pilotov od 14 rokov.

futuristický dizajn

Atraktívny dizajn a štíhle šasi s ostrými líniami zaujme na prvý pohled. Inovatívna modulárna konštrukcia umožňuje jednoduchú montáž a údržbu.

Dokonalý zážitok z letu vďaka precíznemu ovládanie

Lietadlo Xiro Xplorer prinesie veľa zábavy vonku aj v uzavretom priestore. Je obratný a vďaka pokročilému stabilizačnému systému sa vyznačuje stabilným letom vo všetkých osiach.Výrazné tvary zvyšujú stabilitu vo vzduchu a inteligentný systém zaručuje maximálnu kontrolu nad Drone. Integrovaná batéria s vysokou kapacitou umožňuje až 25 minút času letu. Praktická funkcia vibrovania ovládača vás upozorní, keď sa úroveň nabitia blíži k minimu.

inteligentné ovládanie

Ovláda sa dvojsmerným šesťkanálovým vysielačom o frekvencii 5,8 GHz. Ten poskytuje komfort a intuitívne ovládanie so spätnou väzbou. Dron funguje vo 3 režimoch, kedy prvý režim je určený pre začiatočníkov, ktorí sa ešte len s kvadrokoptérou zoznamujú. Pri tomto režime sú rýchlosť, vzdialenosť a výška obmedzené tak, aby sa minimalizovalo riziko straty kontroly nad modelom. V ďalších režimoch sú tieto hodnoty vyššie.

Automatická tlačidla

Ovládanie uľahčujú tiež tlačidlá, po ktorých aktivácii lietadlo vykoná vopred určené manévre. Stlačte tlačidlo Automatické vzlietnutie / pristátie (Auto Take-Off / Landing) a dron odštartuje, opätovným stlačením tlačidla potom sám pristane. Funkcia Return Home zapríčiní to, že sa lietadlo automaticky vráti na miesto štartu a pristane.

Priamy prenos z kamery

Aplikácia pre mobilné zariadenia XIRO ponúkne intuitívne a prehledné ovládanie. Zobrazuje náhled záberu v reálnom čase, môžete v nej upravovať fotografie aj videá a potom ich ľahko zdieľať s priateľmi online.

Vyberte si objekt alebo osobu v aplikácii, ktorú chcete sledovať a dron ju bude oblétávat alebo za ňou poletí, aby ju nakrúcal zo všetkých strán. Pomocou až 16 bodov vytýčte kvadrokoptéře trasu, stačí si cestu nadefinovať v aplikácii a preniesť do lietadla. Vytvorený záznam sa ukladá na microSD kartu.

HD kamera

Kúpte si jedinečné zábery vášho okolia z nevídaných uhlov a perspektív. Gimbal s tromi osami eliminuje vibrácie spôsobené chvením stroje a vy tak získate videa v HD kvalite alebo 12Mpx snímky.

Súčasti balenia:
Kvadrokoptéra Xiro Xplorer
Vysielač 5,8 GHz
14Mpx kamera na 3osé antivibračnom gimbal
Batéria Li-Pol, 5 200 mAh
inteligentný nabíjač
sieťový adaptér
Sada náhradných vrtuľou
Micro USB kábel
Manuál

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
HD (1280 × 720) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
HD (1280 × 720) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Dĺžka nabíjania
50 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!
Počet batérií v ovládači
1 ks Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je u této verze i handler? Děkuji

Dobrý den zakoupili jsme si u vás Dron Xiro Xplorer včetně veškerého vybavení (batoh aby se tomu nic nestalo atd) koupili jsme vybaleny kus, ale predpokladali, ze je ozkousen a ze funguje. Odletěli jsme ten den na dovolenou nebyl čas to cele skladat a ještě před odletem testovat. A nyní jsme daleko od domova a nemůžeme dron zprovoznit. Svítí, stále vselijak blika. Dle několika různých návodu i video navodu jsme dělali vše co bylo řečeno a dron stále nic. Nelétá :( Dovolenou bych potřebovala mít dronem natocenou proto jsem si nekoupila dron za 2000Kc. Prosím buďte tak hodni a poraďte mi co nyní mohu dělat. Děkuji

Diskusia a poradňa k Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks)
Príslušenstvo pre Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiro Xplorer V + náhradní baterie (1ks). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiro Xplorer V + Ersatzbatterie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiro Xplorer V + Ersatzbatterie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiro Xplorer V + tartalék akkumulátor (1db).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií