Premium Week Samsung

Xiro Xplorer V + náhradná batéria + handler

Zobraziť katalóg
Xiro Xplorer V + náhradná batéria + handler
Dron s príslušenstvom (batérie a handler), HD kamera, WiFi prenos videa, vysielač frekvencie 5,8 GHz, 2 batérie 5200 mAh, dosah 500 m, doba letu 25 minút
Kód:  HRAa8507 Produktové číslo:  6936880960766

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiro Xplorer V + náhradná batéria + handler Predaj skončil

Xiro Xplorer V + náhradná batéria + handler

Preskúmavajte oblohu

Kvadrokoptéra Xiro Xplorer je výkonný dron so vstavaným GPS modulom a kamerou schopnou zaznamenávať videá v HD kvalite alebo 14-megapixelové fotografie. Vysokokvalitné plastové materiály jej dodávajú tuhosť a odolnosť a zároveň nezameniteľný futuristický dizajn. Vyznačuje sa mimoriadnou silou a stabilitou pri lete. Je určená pre všetkých pilotov od 14 rokov.

Futuristický dizajn

Atraktívny dizajn a štíhle šasi s ostrými líniami zaujmú na prvý pohľad. Inovatívna modulárna konštrukcia umožňuje jednoduchú montáž a údržbu.

Dokonalý zážitok z letu vďaka precíznemu ovládaniu

Dron Xiro Xplorer prinesie veľa zábavy vonku aj v uzavretom priestore. Je obratný a vďaka pokročilému stabilizačnému systému sa vyznačuje stabilným letom vo všetkých osiach. Výrazné tvary zvyšujú stabilitu vo vzduchu a inteligentný systém zaručuje maximálnu kontrolu nad dronom. Integrovaná batéria s vysokou kapacitou umožňuje až 25 minút letu. Praktická funkcia vibrovania ovládača vás upozorní, keď sa úroveň nabitia blíži k minimu.

Inteligentné ovládanie

Ovláda sa dvojsmerným šesťkanálovým vysielačom s frekvenciou 5,8 GHz. Ten poskytuje komfort a intuitívne ovládanie so spätnou väzbou. Dron funguje v 3 režimoch. Prvý režim je určený pre začiatočníkov, ktorí sa ešte len s kvadrokoptérou zoznamujú. Pri tomto režime sú rýchlosť, vzdialenosť a výška obmedzené tak, aby sa minimalizovalo riziko straty kontroly nad modelom. V ďalších režimoch sú tieto hodnoty vyššie.

Automatické tlačidlá

Ovládanie uľahčujú aj tlačidlá, po ich aktivácii lietadlo vykoná vopred určené manévre. Stlačte tlačidlo Automatické vzlietnutie/pristátie (Auto Take-Off/Landing) a dron odštartuje, opätovným stlačením tlačidla sám pristane. Funkcia Return Home zabezpečí to, že sa lietadlo automaticky vráti na miesto štartu a pristane.

Priamy prenos z kamery

Aplikácia pre mobilné zariadenia XIRO ponúkne intuitívne a prehľadné ovládanie. Zobrazuje náhľad záberu v reálnom čase, môžete v nej upravovať fotografie aj videá a potom ich jednoducho zdieľať s priateľmi online.

Vyberte si objekt alebo osobu v aplikácii, ktorú chcete sledovať a dron ju bude oblietavať alebo za ňou poletí, aby ju nahrával zo všetkých strán. Pomocou až 16 bodov vytýčte kvadrokoptére trasu, stačí si cestu nadefinovať v aplikácii a preniesť do lietadla. Vytvorený záznam sa ukladá na microSD kartu.

HD kamera

Zaznamenajte jedinečné zábery vášho okolia z nevídaných uhlov a perspektív. Gimbal s tromi osami eliminuje vibrácie spôsobené chvením stroja a vy tak získate videá v HD kvalite alebo 14 Mpx snímky.

Xplorer Gimbal

Zaznamenajte neopakovateľné zážitky bez známky rozmazania s Xplore Gimbale handlerom. Eliminuje všetky vibrácie, takže môžete bez obáv nahrávať a fotografovať. Ergonomický tvar a perfektná rukoväť s protišmykovým povrchom umožňujú nahrávať dlhé hodiny.

Obsah balenia:
Kvadrokoptéra Xiro Xplorer
Vysielač 5,8 GHz
14 Mpx kamera na 3-osovom antivibračnom gimbale
2× batéria Li-Pol, 5 200 mAh
Gyroskopický stabilizátor
Inteligentná nabíjačka
Sieťový adaptér
Súprava náhradných vrtúľ
Micro USB kábel
Manuál

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
2 ks Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
2 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 220 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nějaký manuál v ČJ by prosím nebyl?

Dobrá, zeptám se tedy ještě jednou: Co je to ten "handler"? Ptám se tak stupidně proto, že při porovnávání produktů Xiro Xplorer v Alze člověk nepozná, co vlastně je součástí balení. Např. ruční stabilizátor se v popisu produktu objevuje všude.

Dobrý den, je součástí tohoto balení i ruční držák na kameru?

Diskusia a poradňa k Xiro Xplorer V + náhradná batéria + handler
Príslušenstvo pre Xiro Xplorer V + náhradná batéria + handler Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiro Xplorer V + náhradní baterie + handler. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiro Xplorer V + Ersatzakku + Halaterung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiro Xplorer V + Ersatzakku + Halaterung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiro Xplorer V + tartalék akkumulátor + handler.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií