AlzaBoxy Q1 PET

Záhradný stan Lietadlá

Zobraziť katalóg
Záhradný stan Lietadlá
Rozmery 120x100x90 cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa2994 Produktové číslo:  4006149755074
Záhradný stan Lietadlá Predaj skončil

Záhradný stan Lietadlá

Elegantní dětský stan s motivy letadel je skvělou příležitostí, jak obdarovat vaši ratolest. Snad každý malý uličník vzhlíží vzhůru do oblak s obdivem. Tak proč nepostavit takový menší "hangár" s několika stroji na zahradu, do garáže nebo přímo do dětského pokoje?

Stan je vyroben z lehkého omyvatelného materiálu a hodí jak pro vnitřní, tak i venkovní použití. Jeho instalace je příjemně snadná a s malou pomocí ji zvládnou i ti nejmenší.

Klíčové vlastnosti

  • Lehký materiál
  • Omyvatelný
  • Snadné postavení či složení
  • Dětmi oblíbené letecké motivy

Rozměry:
120 x 100 x 90 cm

Doporučený věk:
Od 3 let

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Záhradný stan Lietadlá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dětský stan Letadla. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gartenzelt Aircraft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gartenzelt Aircraft. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gyermek sátor Repülőgép.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií