AD homeoffice PET

SPIGEN F300W Wireless Charging Pad

Zobraziť katalóg
SPIGEN F300W Wireless Charging Pad
4,8 4 hodnotení
Nabíjačka – pre mobilné telefóny so štandardom Qi, LED dióda
Kód:  SP015d Produktové číslo:  SGP11480

SPIGEN F300W Wireless Charging Pad

Zabudnite na káble a ich neustále rozmotávanie. Ako teda elegantne dobiť mobilné zariadenia? Predsa s bezdrôtovým dockom Spigen F300W! LED dióda vám prezradí, či je nabíjačka v prevádzke. Praktická konštrukcia v podobe stojanu zaisťuje neustály prehľad o tom, v akej fáze nabíjania sa váš mobilný miláčik momentálne nachádza. Ten je navyše v stojane pevne uchytený, takže sa nemôže stať, že vám spadne pri ovládaní jednou rukou.

Bezdrôtový nabíjací dock Spigen F300W obsahuje 3 cievky, ktoré sa starajú o rýchlejšie nabíjanie a zvyšujú jeho dosah. Svoje mobilné zariadenia môžete na stojan umiestniť horizontálne aj vertikálne.  Ak nebudete chcieť telefón či tablet dobíjať, jednoducho stačí odpojiť microUSB kábel a stojan vám poslúži ako perfektný držiak. Vaše mobilné zariadenie sa nemusí len tak váľať na stole.

Parametre a špecifikácie

Rozmery
19,2 × 8,4 × 1,9 cm

Hmotnosť
280 g

Frekvencia
110 až 205 kHz

Vstup
DC5V, 2A

Kompatibilita
Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge a ďalšie zariadenia s podporou bezdrôtového nabíjania

Dĺžka microUSB kábla
1,2 m

Obsah balenia
microUSB kábel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je vhodná pro Galaxy S8?

Dobry,den mam telefon honor.Bude to dobre nabíjet.Dekuji predem

Dobry den prosím vás táto nabíjačka nabíja aj Sony Xperia z5 compact aj Samsung galaxy S6? Ďakujem, má to aj zrýchlené nabíjanie? Viete mi poradiť poprípade inu bezdotykovu nabíjačku prosím na tieto dva telefóny?

Diskusia a poradňa k SPIGEN F300W Wireless Charging Pad
Príslušenstvo pre SPIGEN F300W Wireless Charging Pad
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN F300W Wireless Charging Pad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN F300W Wireless-Charging Pad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN F300W Wireless-Charging Pad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN F300W Vezeték nélküli töltő alátét.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií