Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus

Zobraziť katalóg
Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus
Ochranný kryt - vyklápacia spodná časť krytu pre uloženie kreditnej karty, jednoduché nasadenie, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP003c2g12 Produktové číslo:  043CS20821
Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus Predaj skončil

Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus

Už nemusíte nosiť neustále peňaženku kvôli niekoľkým drobnostiam. Spigen Flip Armor je ochranné puzdro pre telefón, ktoré má diskrétne umiestnenú priehradku na spodnej strane. Táto časť je tvarovaná tak, aby sa do nej zmestili až dve platobné alebo iné karty. Mimoriadny telefón, aký bez pochyby iPhone 7 Plus je, si zaslúži rovnako účinnú ochranu. Preto je vnútorná časť lemovaná najnovšou technológiou pre tlmenie nárazov.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezpečné uloženie kariet v zadnej časti puzdra
  • Prémiová ochrana proti nárazom
  • Vystúpené okraje zamedzujú poškriabaniu kamery a displeja
  • Kopíruje obrysy iPhone 7 Plus
  • Nabíjanie a synchronizácia v kryte
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Flip Armor Rose Gold.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií