Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SPIGEN Liquid Crystal (42mm)

Zobraziť katalóg
SPIGEN Liquid Crystal (42mm)
4,0 4 hodnotení
Ochranný kryt – pre Apple Watch 42mm
Kód:  SP008c5 Produktové číslo:  SGP11495
SPIGEN Liquid Crystal (42mm) Predaj skončil

SPIGEN Liquid Crystal (42mm)

Liquid Crystal poskytne vašim šikovným hodinkám Apple Watch vysoký štandard ochrany pred poškodením či poškriabaním. Výhodou tohto krytu je, že zachováva originálny vzhľad hodiniek a nijako nezväčšuje ich rozmery. Vďaka hrúbke 0,8 mm a transparentnému vyhotoveniu ani nepostrehnete, že ho máte na hodinkách. Kryt je vyrobený z odolného flexibilného a napriek tomu maximálne číreho TPU, ktorý sa postará o dokonalú obranu týchto skvostných hodiniek pred poškodením. Samozrejmosťou sú na milimeter presné výrezy pre všetky tlačidlá. Určite tiež oceníte, že pri nasadzovaní alebo skladaní krytu z hodiniek nie je nutné demontovať remienok.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre Apple Watch 42 mm
  • Tenké a ľahké vyhotovnie
  • Zachovanie pôvodného vzhľadu
  • Pri nasadzovaní/skladaní nie je nutné demontovať remienok
  • Presné výrezy na tlačidlá
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sedí i na AW2?

Diskusia a poradňa k SPIGEN Liquid Crystal (42mm)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Liquid Crystal (42mm). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Liquid Crystal (42mm). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Liquid Crystal (42mm). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Liquid Crystal (42mm).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií