Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AP+ plus nový vizuál

Spigen Slim Armor CS Black iPhone X

Zobraziť katalóg
Spigen Slim Armor CS Black iPhone X
5 1 hodnotení
Ochranný kryt – dvojdielna konštrukcia krytu, výsuvná zadná časť krytu na uloženie karty či bankoviek, Air Cushion technológia, spĺňa vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP003c2h6z1 Produktové číslo:  057CS22155
Spigen Slim Armor CS Black iPhone X Predaj skončil

Spigen Slim Armor CS Black iPhone X

Ochranný kryt SPIGEN Slim Armor CS je jasnou voľbou na ochranu Apple iPhone X. Obal je vyrobený z mäkkého, ale odolného TPU a vysokokvalitného polykarbonátu. Dokonale k telefónu priľne a ochráni ho pred prachom, poškriabaním alebo nárazom a Air Cushion technológia zvládne utlmiť aj pád. Puzdro spĺňa vojenskú normu MIL-STD 810G-516.6. Inteligentná dvojdielna konštrukcia krytu umožňuje pohodlný prístup ku všetkým ovládacím prvkom a nenarúša funkčnosť telefónu. Kryt má mierne zaoblené boky na pohodlné uchopenie a prácu s telefónom. Zaručene sa stane ideálnym funkčným aj dizajnovým doplnkom prístroja.

Kľúčové vlastnosti čierneho ochranného krytu Spigen Slim Armor CS na Apple iPhone X

  • Kombinácia TPU a vysokokvalitného polykarbonátu
  • Odolnejšia ochrana rohov Air Cushion technológiou
  • Perfektne sa drží a nevyšmykuje sa z ruky
  • Priestor pre 2 kreditné karty či bankovky
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Slim Armor CS Black iPhone X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor CS Black iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor CS Black iPhone X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Slim Armor CS Fekete iPhone X.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií