PET PET

Spigen Style Armor Mint iPhone 7

Zobraziť katalóg
Spigen Style Armor Mint iPhone 7
4,0 1 hodnotení
Ochranný kryt - z dvoch častí: farebný horný diel a spodný diel vo farbe kovu, vnútorná strana krytu z brúsenej kože, jednoduché nasadenie krytu, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  SP003c2f29 Produktové číslo:  042CS20515
Spigen Style Armor Mint iPhone 7 Predaj skončil

Spigen Style Armor Mint iPhone 7

Pridajte svojmu mobilnému telefónu trochu štýlu s unikátnym ochranným krytom SPIGEN Style Armor! Kryt je tvorený z dvoch častí - zo štýlovo farebného horného dielu a spodného dielu vo farbe kovu. Vnútorná strana je potom z brúsenej kože, takže o váš prístroj sa perfektne stará. Takisto to uľahčuje nasadenie a vyberanie krytu.

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojdielny kryt z odolného polykarbonátu
  • Mäkké vnútorné čalúnenie z brúsenej kože
  • Tenká konštrukcia a nízka hmotnosť
  • Kryty tlačidiel z polykarbonátu
  • Zvýšené okraje pre ochranu šošovky fotoaparátu a dotykovej obrazovky
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Style Armor Mint iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Style Armor Mint iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Style Armor Mint iPhone 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Style Armor Mint iPhone 7.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií