Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SPIGEN Thin Fit Black

Zobraziť katalóg
SPIGEN Thin Fit Black
5 4 hodnotení
Ochranný kryt - pre Samsung Galaxy S6 Edge+, ultra tenký, elegantný kryt, dokonale kopíruje úzke a zaoblené tvary zariadenia, jednoduché nasadenie aj odobratie krytu
Kód:  SP005a6t Produktové číslo:  SGP11695

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Thin Fit Black

Chcete zabezpečiť svojmu mobilnému telefónu Samsung Galaxy S6 Edge+, extra ochranu navyše? Vyberte si ochranný kryt SPIGEN Thin Fit Black, ktorý je určený priamo pre tento model mobilu. Jedná sa o extrémne tenké a pritom veľmi odolné puzdro z polykarbonátu. Ochranný kryt dodá vášmu mobilu prémiovú ochranu pred poškriabaním.

Ďalšou nespornou výhodou ochranného krytu SPIGEN Thin Fit Black je jeho veľmi príjemný povrch a precízne vyhotovenie. To oceníte hneď po nasadení. Ochranný kryt neblokuje žiadne vstupy pre káble či konektory. Ľahko sa nasadzuje aj dáva dole.

Ak nepotrebujete zbytočné škrabance a chcete si udržať mobil ako nový, obstaranie polykarbonátového krytu sa oplatí.

Hlavné prednosti

  • Extra ochrana mobilného telefónu
  • Zvyšuje odolnosť proti poškriabaniu
  • Vysoko odolný a ľahký
  • Jednoduchá manipulácia
  • Žiadne blokované vstupy

Prečo ochranný kryt na mobil?

Ochrana mobilného telefónu sa rieši už od prvých prístrojov. V súčasnej dobe, keď je veľký trend dotykových mobilných telefónov, sa nároky ešte zvyšujú. Už nejde len o to, že mobil schováte do koženého, ??látkového či iného puzdra. Ak vám niekto volá, tak potom podstatne dlhšie trvá, než sa k nemu dostanete.

Používať len samotný mobilný telefón sa tiež nemusí vyplatiť. Pretože už po niekoľkých týždňoch alebo mesiacoch používania môžete riešiť drobné praskliny, škrabance a ďalšie kozmetické chyby. Práve preto bol navrhnutý ochranný kryt z veľmi pevného polykarbonátu. Vďaka tenkosti a ľahkosti neruší línie mobilného telefónu. Ak vám niekto zavolá máte mobil ihneď po ruke. Ak po niekoľkých mesiacoch porovnáte mobilný telefón s krytom a bez krytu, je jasné kto je víťaz.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Thin Fit Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Black Smartphonehülle für Galaxy S6 edge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Black Smartphonehülle für Galaxy S6 edge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Thin Fit Black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií