Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S

Zobraziť katalóg
SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S
4,7 40 hodnotení
Kryt na mobil pre Apple iPhone 6, plast
Kód:  SP003c2b9q1l1 Produktové číslo:  SGP11591 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S

Chcete zabezpečiť svojmu mobilnému telefónu iPhone 6S extra ochranu navyše? Vyberte si Ochranný kryt SPIGEN Thin Fit Crystal Clear, ktorý je určený priamo pre tento model mobilu. Ide o extrémne tenké, ale zároveň veľmi odolné puzdro z polykarbonátu. Ochranný kryt dodá vášmu mobilu prémiovú ochranu pred poškriabaním.

Ďalšou nespornou výhodou ochranného krytu SPIGEN Thin Fit Crystal Clear je jeho príjemný povrch a precízne vyhotovenie. To oceníte hneď po nasadení. Ochranný kryt neblokuje žiadne vstupy pre káble či konektory. Ľahko sa nasadzuje i dáva dole.

Ak si chcete ušetriť zbytočné škrabance a udržať mobil ako nový, zaobstaranie polykarbonátového krytu sa vám jednoducho oplatí.

Hlavné prednosti

  • Extra ochrana mobilného telefónu
  • Zvyšuje odolnosť proti poškriabaniu
  • Vysoko odolný a ľahký
  • Jednoduchá manipulácia
  • Žiadne blokované vstupy

Prečo ochranný kryt na mobil

Ochrana mobilného telefónu sa rieši už od prvých prístrojov. V súčasnej dobe, keď je veľký trend dotykových mobilných telefónov, sa nároky ešte zvyšujú. Už nejde len o to, že mobil schováte do koženého, látkového či iného puzdra. Ak vám niekto volá, tak potom podstatne dlhšie trvá, než sa k mobilu dostanete a hovor prijímete.

Používať len samotný mobilný telefón sa tiež nemusí vyplatiť, keďže už po niekoľkých týždňoch alebo mesiacoch používania môžete riešiť drobné praskliny, škrabance a ďalšie kozmetické vady. Práve preto bol navrhnutý ochranný kryt z veľmi pevného polykarbonátu. Vďaka tenkosti a ľahkosti neruší línie mobilného telefónu. Ak vám niekto zavolá, máte mobil ihneď po ruke. Ak po niekoľkých mesiacoch porovnáte mobilný telefón s krytom a bez krytu, je jasné, kto je víťazom.

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Hmotnosť
9 g Hotovo!
Barva
Priehľadná Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Hmotnosť
9 g Hotovo!

Farba a motív

Barva
Priehľadná Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Thin Fit Crystal Clear iPhone 6S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií