AlzaBoxy Q1 Aplikace

SPIGEN Tough Armor Tech Gunmetal iPhone 6/6S

Zobraziť katalóg
SPIGEN Tough Armor Tech Gunmetal iPhone 6/6S
5 3 hodnotení
Ochranný kryt – s carbon motívom, skladá sa z dvoch častí, dokonale priľne a chráni najzraniteľnejšie miesta v rohoch vďaka Air Cushion technológii, vojenská certifikácia, odolnosť pri páde
Kód:  SP003c2b9q1x Produktové číslo:  SGP11742

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Tough Armor Tech Gunmetal iPhone 6/6S Predaj skončil

SPIGEN Tough Armor Tech Gunmetal iPhone 6/6S

Ochranný kryt SPIGEN Tough Armor Tech pre iPhone 6/6S v atraktívnom spracovaní ponúka perfektnú ochranu vášho mobilného telefónu. Ide o ďalší ochranný kryt tejto veľúspešnej značky, avšak teraz s jednou podstatnou novinkou. Tento kryt podporuje bezdrôtové nabíjanie v štandarde Qi.

Vylepšená verzia Tech si vás získa celým radom vylepšení. Medzi najdôležitejšie patria najmä Air Cushion technológia, ktorá pomocou dodatočnej ochrannej vrstvy, ktorá absorbuje nárazy, chráni telefón pred poškodením. V neposlednom rade potom oceníte povrch s carbon motívom, vďaka ktorému vám nikdy nevykĺzne z rúk.

Ochrana bez kompromisov

Jeho vydarené vyhotovenie zachováva všetky kontúry telefónu a skvele tak podčiarkuje jeho vzhľad. Ako materiál bola použitá kombinácia vysoko odolného TPU a polykarbonátu.

Inteligentná konštrukcia krytu umožňuje ľahký prístup ku všetkým portom a ovládacím prvkom. Docela peknou novinkou je prítomnosť krytky napájacieho konektora. Reproduktor zostal voľný, aby použitím krytu nebola nijako narušená jeho funkčnosť. V neposlednom rade je potrebné vyzdvihnúť originálny dizajn, ktorý podčiarkne jedinečný vzhľad vášho iPhone 6/6S a dodá mu osobitý štýl.

Kľúčové vlastnosti

  • Povrch s carbon motívom
  • Technológia Air Cushion
  • Zachovaný prístup k tlačidlám a portom
  • Dokonalá ochrana pred pádmi
  • Vojenská certifikácia MIL-STD 810G-516.6
  • Štýlový dizajn

Parametre a špecifikácia

Materiál
TPU, Guma Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
TPU, Guma Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze mít na mobilu ochrané sklo a zároveň toto pouzdro? Děkuji

Diskusia a poradňa k SPIGEN Tough Armor Tech Gunmetal iPhone 6/6S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Tough Armor Tech Gunmetal iPhone 6/6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Armor Tech Gunmetal iPhone 6/6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Armor Tech Gunmetal iPhone 6/6S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Tough Armor Tech Gunmetal iPhone 6/6S.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií