Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5

Zobraziť katalóg
SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5
4,6 126 hodnotení
Ochranný kryt Ochranný kryt
Kód:  SP001g5a Produktové číslo:  SGP10656

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5 Predaj skončil

SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5

Značkový kryt

Štýlový a pevný ochranný kryt pre váš iPhone 5/5s/SE, ktorý poskytne spoľahlivú ochranu proti škrabancom. Kryt je vyrobený z polykarbonátu. Jedná sa o veľmi odolný a ľahký materiál. Dizajn produktu navrhla firma Spigen SGP z USA v štáte Kalifornia.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Neuberie na kráse vášho telefónu

Neuberie na kráse vášho telefónu


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Otvory pre všetky ovládacie prvky

Otvory pre všetky ovládacie prvky

Na iPhone 5/5s/SE

Kryt je špeciálne tvarovaný, takže k prístroju dokonale sadne a bude na ňom pevne držať. Oceníte špeciálny protišmykový povrch, ktorý pomáha proti nechcenému vykĺznutiu z rúk. Samozrejmosťou je tiež zachovanie pohodlného prístupu ku všetkým ovládacím prvkom a konektorom. Spolu s vysokou odolnosťou sa vám navyše dostane skutočne veľmi dlhej životnosti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli kryt zakryje celý telefon? (všechny boky a záda)

Dobry den, chci se zeptat, jestli tento kryt bude na telefon pasavot i za predpokladu, ze na nem mam ochrane sklo CELLY GLASS( https://www.alza.cz/celly-glassip5-d1775249.htm#discussionPosts ) ? Predem dekuji za odpoved

Dobrý den,chci se zeptat je v baleni folie na displej! Dekuji.

Diskusia a poradňa k SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5
Príslušenstvo pre SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Ultra Thin Air Crystal Shell iPhone SE/5s/5 telefonhoz.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií