AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

Spigen Velo A700 Sports Armband 6" Neon

Zobraziť katalóg
Spigen Velo A700 Sports Armband 6" Neon
5 1 hodnotení
Puzdro na mobil - vreckového typu, materiál neoprén a umelá koža, ochrana displeja pred poškriabaním, výrezy na konektory a tlačidlá a na nosenie na tele, max. výška zariadenia 160 mm, max. šírka zariadenia 73 mm
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SP065a7 Produktové číslo:  000EM23990

Spigen Velo A700 Sports Armband 6" Neon

Mäkké puzdro na mobil zaistí riadnu ochranu voči prakticky všetkým ľahším vonkajším poškodeniam. Neoprén a Umelá koža zaisťuje mobilnému puzdru Spigen Velo A700 Sports Armband 6" Neon ešte k výraznej odolnosti aj pocit elegancie. Nenahraditeľné sú výrezy určené na kľúčové ovládacie prvky mobilu, ktoré sú nutné pre plnohodnotné používanie. Bol navrhnutý tak, aby zabezpečil ochranu displeja proti poškriabaniu. Využijete ho na nosenie na tele. Kryt na mobil na Univerzálne Univerzálne sa postará o ochranu vášho telefónu.

Podstatné špecifikácie obalu na mobil Spigen Velo A700 Sports Armband 6" Neon

  • Ochráni dokonca aj displej pred poškrabaním
  • Výrezy na tlačidlá
  • Materiál krytu na mobil Spigen Velo A700 Sports Armband 6" Neon: Neoprén a Umelá koža
  • Maximálna výška zariadenia 160 mm
  • Šírka telefónu by nemala presiahnuť 73 mm
  • Ochranný obal na mobil Univerzálne Univerzálne

Parametre a špecifikácia

Typ
Vrecko Hotovo!
Materiál
Umelá koža, Neoprén Hotovo!
Použitie
Športový Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá, Na nosenie na tele Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Vrecko Hotovo!
Materiál
Umelá koža, Neoprén Hotovo!
Použitie
Športový Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá, Na nosenie na tele Hotovo!

Farba a motív

Barva
Zelená Hotovo!

Rozmery

Max. výška zariadenia
160 mm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
73 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je vhodné na honor 20

Dobry den, do 12.1. jste měli na internetu, že se jedná o obal na 6.9" display, na telefon s rozměry 170mm na výšku a 83 mm na šírku. Obal jsem si tedy objednala (na iPhone 12 Pro Max), protože jako jediný splňoval potřebné rozměry. Po obdržení obalu, jsem ale zjistila, že hned na krabičče je uvedeno, že se jedná o obal na telefon s max výškou 160 mm a max šířkou 73 mm, teda méně než bylo na stránce uvedelo. Při vrácení jsem žádala opravu na shopu, a 13.1. se zobrazuje, že obal je ještě větší, a sice vhodný na výšku telefonu 175mm a šířku 99mm. Tedy došlo k "úpravě" tím, že jste rozměry na webu ještě zvětšili, ale přitom to neodpovídá realitě. Z nějakého dúvodu tuto nesprávnou informaci uvádějí všechny eshopy, kde jsem produkt našla, tato informace, ale neodpovídá realitě a klame spotřebitele.

Dobrý deň, nie je to chyba v názve a nejedná sa o veľkosť 6.9 a nie 6.0? Nakoľko podľa rozmerov až 17 cm na výšku mi to viac sedí na 6,9. Resp takto, vložím tam Galaxy Note 20 Ultra?

Diskusia a poradňa k Spigen Velo A700 Sports Armband 6" Neon
Príslušenstvo pre Spigen Velo A700 Sports Armband 6" Neon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Velo A700 Sports Armband 6" Neon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Velo A700 Sportarmband 6" Neon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Velo A700 Sportarmband 6" Neon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Velo A700 Sports Armband 6" neon tok.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií