Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Spigen Wallet S Black iPhone 7

Zobraziť katalóg
Spigen Wallet S Black iPhone 7
4,5 2 hodnotení
Puzdro na mobil kožená peňaženka s vreckami pre bankové karty a bankovky, puzdro má zapínanie na magnet a predná strana je podšitá jemnou tkaninou, puzdro možno využiť aj ako stojan pre lepšie sledovanie filmov
Kód:  SP003c2f37 Produktové číslo:  042CS20545

Spigen Wallet S Black iPhone 7

Hľadáte puzdro, do ktorého schováte okrem telefónu aj niekoľko ďalších potrebných vecí? SPIGEN Wallet S bude celkom jednoznačne tou pravou voľbou. Prémiové prevedenie spoznáte okamžite na prvý pohľad. Celokožený materiál má na vnútornej strane pripravený tvrdený držiak pre váš nový mobilný telefón. Nechýba ani priestor pre trojicu platobných kariet, ktoré v dnešnej dobe využijete ďaleko viac než kovové mince.

Kľúčové vlastnosti

  • Ochranný kryt s koženou peňaženkou s vreckami pre bankové karty a bankovky
  • Puzdro má zapínanie na magnet
  • Predná strana podšitá jemnou tkaninou
  • Integrovaný stojanček

Luxusná kožená peňaženka

Zaujímavosťou je možnosť puzdro ohnúť a vytvoriť docela funkčný stojanček pre váš prístroj. Okamžite tak budete mať prehľad o zmeškaných udalostiach. Dokonalé prevedenie naviac podtrhuje úplne minimálne navýšenie rozmerov aj hmotnosti samotného prístroja. Otváranie vašej novej peňaženky majú pod kontrolou magnetky, takže sa nemusíte vôbec obávať o stratu uložených vecí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spigen Wallet S Black iPhone 7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Wallet S Black iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Geldbörse mit dem schwarzen iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Geldbörse mit dem schwarzen iPhone 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spigen Wallet S Black iPhone 7.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií