Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Spoločenská hra Cluedo verzia Klamári

Zobraziť katalóg
Spoločenská hra Cluedo verzia Klamári
5 2 hodnotení
Spoločenská hra – logická a rodinná hra, pre 2 až 6 hráčov, rozšírenie základnej hry (hrateľné samostatne), stredná obťažnosť, dĺžka hry 45 min, v českom jazyku,, vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAbz02680 Produktové číslo:  5010993724291
Spoločenská hra Cluedo verzia Klamári Predaj skončil

Spoločenská hra Cluedo verzia Klamári

Spoločenská dosková hra Cluedo, v ktorej sa snažíte vypátrať vraha, sa dočkala svojho vylepšenia a teraz si ju môžete zahrať aj vo verzii Klamári. Do prípadu je zapletených šesť podozrivých, jeden vrah, vražedná zbraň a miesto činu. Ak veríte  svojim detektívnym schopnostiam, Cluedo Klamári od Hasbro je skvelý spôsob, ako si ich spoľahlivo otestovať. Pokúste sa zistiť, ako a kedy k vražde došlo. Novinkou je tlačidlo „klamár“, ktorým označíte hráča, o ktorého pravdovravnosti máte pochybnosti, a tiež balíček kariet „lož“, ktorý vás ku klamstvu navádza. Budete schopní odhaliť intrigy vašich protihráčov alebo všetkých oklamať natoľko, že z hry vyjdete ako víťaz? Táto jedinečná dosková hra zabaví 2 až 6 hráčov vo veku od 8 rokov a zaistí vám veľa chvíľ plných napätia a zábavy. Na prevádzku tlačidla „klamár“ je potrebné dokúpiť 2 AAA batérie.


Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Cluedo Klamári

  • Obľúbená detektívna spoločenská hra Cluedo od Hasbro vo vylepšenej verzii Klamári
  • V napínavej hre pre celú rodinu alebo partiu priateľov sa budete snažiť dopátrať vinníka vraždy
  • V celej hre je šesť podozrivých, vrah, zbraň a miesto vraždy
  • K odhaleniu vás privedie jedine kladenie správnych otázok
  • Ideálna spoločenská hra na precvičenie logického myslenia
  • Cluedo verzia Klamári prichádza s kartami navyše a novými možnosťami
  • V hre môžete klamať alebo odhaliť klamára
  • Tlačidlo vyžaduje 2 batérie AAA (nie sú súčasťou balenia)
  • Hra má stredne rýchly priebeh (jedna partia zaberie približne 45 až 60 minút)
  • Cluedo Klamári je vhodná pre deti od 8 rokov




Preklamte sa k pravde a odhaľte ostatných klamárov s doskovou hrou Cluedo v edícii Klamári

Klamať sa nemá, to sa nám do hlavy vštepuje už odmalička. Tak si poďte tento malý rozmar užiť aspoň v hre Cluedo od Hasbro, ktorá klamstvo nielenže povoľuje, ale dokonca aj vyžaduje! Dr. Black bol zabitý a vy musíte využiť svoje detektívne schopnosti, aby ste zistili, kto je vinníkom. Aby ste však vypátrali pravdu, budete musieť niekedy aj zaklamať. Hlavné je nepriťahovať pozornosť, presvedčiť ostatných o tom, že hovoríte pravdu a nenechať sa odhaliť stlačením tlačidla „klamár“. Či už ste boli pristihnutí pri čine alebo sa váš protihráč pomýlil, odhalí sa jedna z dôkazových kariet a celá skupina sa o krok priblíži vyriešeniu prípadu. A keď si budete takmer istí konkrétnym človekom, ktorý sa vám bude zdať ako vrah, tajne sa pozrite na karty v obálke so spisom prípadu, ktoré vám vaše podozrenie potvrdia či vyvrátia. Víťazom je ten, kto správne obviní skutočného vraha!



Cluedo Klamári je výzvou pre vaše logické myslenie

Sústreďte sa a vypátrajte, kto vraždil, čím a kde. Pomocou otázok smerovaných na ostatných hráčov sa budete snažiť zistiť, ktoré tri karty sú ukryté na hracej doske CLUEDO. Každé kolo sa môžete opýtať na tri veci. K dispozícii budete mať ceruzku, a keď si odpovede na svoje otázky budete zapisovať, vraha sa dopátrate oveľa ľahšie. Nezabudnite tiež na prídavok k logickej hre Cluedo Klamári. Niekto totiž klame. Odhaľte ho vo vypočúvacej miestnosti. Alebo ste to vy? Vyberte si kartu z balíčka kariet „lož“ pre úspešné blafovanie.

Vypátrajte vraha a odhaľte, kto klame

Napínavú doskovú hru Cluedo v edícii Klamári si zahráte minimálne s 2 hráčmi. Pozvať môžete ale aj celú rodinu alebo partiu kamarátov, pretože s viacerými ľuďmi je samozrejme viac zábavy a zrazu vás môže hrať až 6 ľudí starších ako 8 rokov. Logická spoločenská hra Cluedo Klamári od Hasbro je kompletne v českom jazyku, takže váš zážitok z detektívneho prostredia bude plnohodnotný. Tlačidlo „klamár“ vyžaduje na fungovanie 2 ks 1,5 V AAA batérií (ukážková je priložená).

Obsah balenia českej verzie spoločenskej hry Cluedo verzia Klamári

  • Hracia doska
  • 6 plastových figúrok
  • 6 figúrok zbraní
  • 21 dôkazových kariet
  • 12 vyšetrovacích kariet
  • 6 referenčných kariet
  • Kocka
  • Tabuľky na zapisovanie
  • Obálka so spisom prípadu
  • Tlačidlo „klamár“
  • Návod na hru



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spoločenská hra Cluedo verzia Klamári
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Společenská hra Cluedo verze Lháři.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií