AD homeoffice PET

Acecamp Folding Serrated Knife

Zobraziť katalóg
Acecamp Folding Serrated Knife
5 1 hodnotení
Nôž skladací, zúbkované ostrie, dĺžka čepele 7cm
Kód:  SPTm0111 Produktové číslo:  2515 Stránky výrobcu
Acecamp Folding Serrated Knife Predaj skončil

Acecamp Folding Serrated Knife

Milujete výlety do prírody? Ak áno, predstavujeme vám skladací nôž Acecamp, ktorý by sa mal stať pevnou súčasťou vašej výbavy. V prvom rade má kvalitné zúbkované ostrie, takže ho môžete používať aj ako malú pílku. Nôž sa jednoducho otvára a bol navrhnutý tak, aby bol maximálne bezpečný. Jeho rukoväť z eloxovaného hliníka navyše umožňuje jednoduchú manipuláciu. Zháňate Ak teda nové vybavenie pre svoje outdoorové aktivity, Acecamp Folding Serrated Knife s dĺžkou čepele 7 cm vás nepochybne ohromí.

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné zúbkované ostrie - nôž a pílka v jednom
  • Jednoduché otváranie
  • Maximálna bezpečnosť
  • jednoduchej manipulácie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či nôž má aj sponu na opasok, resp. klip. Na dostupných obrázkoch som sponu nenašiel. Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Acecamp Folding Serrated Knife
Príslušenstvo pre Acecamp Folding Serrated Knife
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acecamp Folding Serrated Knife. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AceCamp Folding gezacktes Messer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AceCamp Folding gezacktes Messer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acecamp Folding Serrated Knife.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií