Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Action girls EU 26-29

Zobraziť katalóg
Action girls EU 26-29
4,8 8 hodnotení
Korčule na ľad – rozťahovacie, Mondopoint 16.5-18.5cm
Kód:  SPT3570sm Produktové číslo:  8595042737967 Stránky výrobcu
Action girls EU 26-29 Predaj skončil

Action girls EU 26-29

Dievčenské korčule Actio sú rozťahovacie až na 4 veľkosti, čo vám ušetrí nielen čas pri zháňaní nových korčúľ, ale aj peniaze pri ich kupovaní. Korčule sú tvorené plastovým skeletom a vnútornou textilnou papučou, ktorá má mäkkú výstelku pre zabezpečenie najvyššieho komfortu pri korčuľovaní. Upevňuje sa na nohu klasickým šnurovaním, textilnoi prackou na suchý zips a vrchnou plastovou prackou. Korčule spĺňajú všetky požiadavky na pohodlné a bezpečné korčuľovanie dievčatiek na zimnom štadióne aj v prírode. Kúpte svojmu dievčatku korčule, ktoré jej vydržia na dlhú dobu!

Použitie:
Korčule sa nastavujú tak, že sa páčka na spodnej strane korčúľ vytočí o 90 stupňov kolmo k nožu. Potom možno topánku vyťahovať a zaťahovať podľa potreby. Následne je potrebné páčku zabezpečiť do pôvodnej polohy tak, aby bola súbežne s nožom korčule.

Vlastnosti korčúľ

  • Sú rozťahovacie až na 4 veľkosti
  • Majú plastový skelet a vnútornú textilné topánku
  • Upevňujú sa klasickým šnurovaním a textilnou i plastovou prackou
  • Sú impregnované
  • Veľkosť korčúľ 26-29

Pre pohodlné korčuľovanie

Korčule sú impregnované a nehrozí tak prenikanie vlhkosti do topánky a následné prechladnutie nohy. Vodoodpudivú povrchovú úpravu občas musíte znova naimpregnovať bežne dostupnými impregnačnými prípravkami. Dĺžka vnútornej stielky korčúľ pri najmenšej nastavenej veľkosti 26, čo je 16,5 cm. Jednoduché nastavenie topánky na štyri veľkosti umožní používať tieto korčule pre dievčatá s číslom topánok 26-29, čo sa rovná vnútornej stielke 16,5-18,5 cm.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Action girls EU 26 - 29.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií