Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AdventureMenu – Jelenie ragú + Kurča Korma

Zobraziť katalóg
AdventureMenu – Jelenie ragú + Kurča Korma
4,0 3 hodnotení
MRE – Meal Ready To Eat, obsahuje mäso, hmotnosť 600 g - 2,18 €/100 g
Kód:  ADVEN14 Produktové číslo:  8595648630099

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AdventureMenu – Jelenie ragú + Kurča Korma Predaj skončil

AdventureMenu – Jelenie ragú + Kurča Korma

Survival Food Pack Jelenie ragú + Kurča Korma od AdventureMenu, to je balíček koncipovaný na 24 hodín, ktorý obsahuje 2 hlavné jedlá vrátane dvoch ohrevov a lyžičky. Zabezpečte si pre seba a vašich blízkych 100 % prírodné a plnohodnotné teplé jedlo. V kolóne na diaľnici, pri výpadku elektriny, alebo pri akejkoľvek nečakanej udalosti budete mať istotu, že máte vždy kvalitné jedlo po ruke. Jedlá sa vyrábajú zo starostlivo vybraných surovín a teda perfektne spĺňajú potreby cestovateľov či vrcholových športovcov. Trvanlivosť AdventureMentu je až 3 roky pri izbovej teplote do 30 °C.

Kľúčové vlastnosti AdventureMenu

  • Súprava obsahuje dve hlavné jedlá Jelenie ragú + Kurča Korma
  • Až 3 roky trvanlivosti pri bežných teplotách
  • Kvalitné jedlo vyrobené bez konzervantov a farbív
  • Súčasťou súpravy je vrecko na samoohrev a lyžička
  • Kompletne pripravené na konzumáciu
  • Český výrobok z kvalitných surovín

Technológia samoohrevu

Vďaka najmodernejšej technológii sa jedlo samo ohreje. Ide o špeciálne vrecko, ktorý dokáže bez vašej pomoci ohriať jedlo za 12 minút. Nepotrebujete na to žiaden riad či drahé variče, výrobky od značky AdventureMenu si poradia sami. Samoohrev funguje na základe exotermickej reakcie medzi oxidom vápenatým a vodou. Súprava obsahuje zipper bag a dve 20g vrecká na samoohrev.

Zloženie:
Jelenie ragú (300 g): jelenie mäso (30 %), zemiakové kúsky (28 %) (zemiaky, pšeničná múka, pšeničná krupica, vajce, soľ), koreňová zelenina (mrkva, zeler, petržlen), červené víno, repkový olej, slanina, paradajkový pretlak (paradajky, soľ, cukor), pšeničná múka, citrón, ríbezľový lekvár (ríbezle, cukor, pektín), cukor, soľ, divoké korenie.

Kurča Korma (300 g): kuracie prsné mäso (30 %), voda, ryža natural (12 %), smotana, cibuľa, kokosové mlieko, ryžová múka, kukuričná múka, strúhaný kokos, repkový olej, soľ, cukor, zmes indických korenín (garam masala, rímska rasca, škorica, kajenské korenie, kurkuma), cesnak, citrón, zázvor sušený, čierne korenie.

 

Parametre a špecifikácia

Hlavné suroviny
Kuracie mäso, Jelenie mäso Hotovo!
Příloha
Ryža Hotovo!
Trvanlivosť
3 rokov Hotovo!
Hmotnost
600 g Hotovo!
Spôsob prípravy
Hotové jedlo Hotovo!

Zloženie

Hlavné suroviny
Kuracie mäso, Jelenie mäso Hotovo!
Příloha
Ryža Hotovo!

Trvanlivosť

Trvanlivosť
3 rokov Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnost
600 g Hotovo!

Príprava jedla

Spôsob prípravy
Hotové jedlo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím nikde u Adventure menu není jednoznačně uvedeno, zda obsahuje vše. Mám si tedy koupit zipper bag, ohřívač atd? Chci si nakoupit sady, ale popis je zmatečný. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k AdventureMenu – Jelenie ragú + Kurča Korma
Príslušenstvo pre AdventureMenu – Jelenie ragú + Kurča Korma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adventure Menu - Jelení ragů + Kuře Korma.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií