AP+ nový vizuál PET

Agogs Barack 16 Ah

Zobraziť katalóg
Agogs Barack 16 Ah
Elektrobicykel – dojazd 80-120km, batéria Li-Pol 36V, 16Ah, nominálny výkon 250W, odpružená predná vidlica s reguláciou tuhosti, hliníkový rám skladací
Kód:  EKA101b1 Produktové číslo:  18182163 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Agogs Barack 16 Ah

Priemer kolesa:

20"

Rám:

Hliníkový

Vidlica:

Zoom Forgo 520 AMS

Brzdy:

V-Brake, Tektro C310

Prehadzovačka:

MicroShift (8 rýchlostí)

Prešmykač:

-

Kľučky /Prevodníky:

-

Kazeta:

-

Plášte:

Kenda 20"

Hmotnosť kolesa:

22,2 kg

Bicykel Agogs Barack je navrhnutý pre rýchlu jazdu mestom a ľahký transport. Od predchádzajúceho modelu sa líši niekoľkými drobnosťami, avšak ktoré vám prinesú ďalšie skvelé pôžitky z jazdy. Vďaka možnosti zloženia, ktoré zvládnete vskutku behom pár sekúnd, môžete bicykel kedykoľvek zložiť a vziať si ho so sebou do autobusu alebo iného dopravného prostriedku. To vám umožňuje mať tento šikovný dopravný prostriedok neustále k dispozícii.

Kľúčové vlastnosti

  • Dojazd bicykla až 110 km
  • Odolné plášte s ochranou proti prerezaniu
  • Regulácia tuhosti a zámok odpruženia
  • LED displej so zeleným podsvietením
  • Tlačidlo BOOST pre jednoduché spustenie, akceleráciu a funkciu Push-up
  • Osemstupňová prehadzovačka
  • Odpružená sedlovka
  • Nosnosť až 110 kg

Česká kvalita

Za českým výrobcom elektrobicyklov Agogs stojí niekoľko rokov vývoja a skúseností. Tzv. „ekola“ sú obľúbené nielen v našej krajine, ale získavajú si ohlas po celej Európe. Vyznačujú sa precíznym spracovaním, kvalitnými komponentami a skvelou elektronikou. Pýšia sa ideálnym pomerom ceny a kvality, čo je výborný predpoklad k tomu, že tieto dopravné prostriedky vám budú slúžiť veľa dlhých rokov. Spoľahnúť sa môžete aj na ľahký servis a garantovanú dostupnosť komponentov niekoľko rokov po zakúpení kola.

Agos Barack je ideálny do mesta

Bicykel Agogs Barack je osadený kvalitnými značkovými komponentmi a plochými ráfikmi obutými do univerzálnych plášťov zvládajúcich aj jazdu na nespevnených cestách. Navyše disponujú špeciálnou ochranou proti defektom. Predná vidlica je odpružená a vybavená reguláciou tuhosti. Nechýba ani ochrana reťaze a prehadzovačky. Elektrobicykel Agogs s hliníkovým rámom má v zloženom stave rozmery 90 × 80 × 40 cm.

Jednoduché ovládanie

Pohon elektrobicykla Agogs Barack zaisťuje vyberateľná uzamykateľná batéria Panasonic Li-Pol, s ktorou prejdete vzdialenosť až 110 km na jedno nabitie. Batéria nabíja pod napätím 36 V. Veľkou prednosťou je jednoduché ovládanie elektrobicyklu, ktoré zvládne naozaj každý. Ovláda sa iba dvojicou tlačidiel. Jedným tlačidlom aktivujete príšľap a po stlačení červeného tlačidla Boost sa plynulo rozbehnete aj do prudkých kopcov. Vyhnite sa dopravným zápcham a užite si svižnú jazdu po meste s bicyklom Agogs Barack.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Agogs Barack 16 Ah Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Barack 16Ah 2018. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Agogs Barack 16Ah.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií