AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Agogs CityLiner Class čierny 11 Ah

Zobraziť katalóg
Agogs CityLiner Class čierny 11 Ah
5 1 hodnotení
Elektrobicykel s dojazdom 60-100 km, batéria Li-Ion 36 V, 11 Ah, nominálny výkon 250 W, odpružená predná vidlica s reguláciou tuhosti, hliníkový rám, veľkosť rámu 17 ", veľkosť kolies 26"
Kód:  EKA202b Produktové číslo:  17166119 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Agogs CityLiner Class čierny 11 Ah Predaj skončil

Agogs CityLiner Class čierny 11 Ah

Priemer kolesa:

26"

Rám:

Hliník

Vidlica:

RST NEON ML

Brzdy:

Tektro 857 ALS, V-brake

Prehadzovačka:

Shimano SORA

Prešmykovač:

-

Kľučky/prevodníky:

-

Kazeta:

-

Plášte:

Kenda 1088

Hmotnosť bicykla:

24,5 kg

Už vás unavujú neustále dopravné zápchy v mestách? Radi by ste ušetrili financie za benzín či naftu a zároveň urobili niečo pozitívne pre svoje zdravie, a to bez námahy? V tom prípade si zaobstarajte stále viac populárny elektrobicykel a užívajte si radosť z pohybu.

Nepotrebujete žiadne špeciálne povolenie ani zápis do registra. Bicykle na elektrický pohon sú navyše vhodné pre každú vekovú kategóriu. Elektrobicykel ocenia najmä aktívni seniori, manažéri, študenti, ale aj nadšení cyklisti. Nespornou výhodou je ekologická prevádzka šetrná k životnému prostrediu a nízke náklady – cena za jeden kilometer sa pohybuje v rozmedzí niekoľkých centov.

  • Elektrobicykel vyššej triedy
  • Kvalitná česká výroba
  • Možnosť uzamknutia bicykla PIN kódom na farebnom displeji
  • Reálny dojazd až 100 kilometrov
  • Jednoduché prenášanie vďaka dokonalému vyváženiu
  • Jednoduché zloženie za menej ako 10 sekúnd

Preslávené české rúčky vedia, ako na to

Za českým výrobcom elektrobicyklov Agogs stojí niekoľko rokov vývoja a skúseností. Jeho „ekobicykle“ sú obľúbené nielen v našej krajine, ale získavajú ohlas po celej Európe. Vyznačujú sa precíznym spracovaním, kvalitnými komponentmi a skvelou elektronikou. Pýšia sa ideálnym pomerom ceny a kvality, čo je výborný predpoklad toho, že tieto dopravné prostriedky vám budú slúžiť dlhé roky. Spoľahnúť sa môžete aj na jednoduchý servis a garantovanú dostupnosť komponentov aj niekoľko rokov po zakúpení bicykla.

Pohodová jazda najmä po meste

CityLiner Class je elektrobicykel vyššej triedy a vylepšený brat bicykla Cityliner Easy. Poskytne vám kombináciu výkonu a dizajnu bez kompromisov a v porovnaní s konkurenciou aj za veľmi priaznivú cenu. CityLiner je elegantný elektrobicykel s nízkym nástupom. Vďaka 26" kolesám je bicykel stvorený pre jazdu v meste, ale vďaka uzamykateľnej odpruženej vidlici si užijete aj jazdu v teréne. Na vidlici si môžete tiež nastaviť prepätie pružiny.

Veľa príjemných kilometrov na jedno nabitie

Popularitu si získava perfektnými jazdnými vlastnosťami, čomu pomáha anatomické sedlo, odpružená sedlovka a anatomicky tvarované riadidlá podporujúce vzpriamený sed. Neoddeliteľnou súčasťou je 8-rychlostná prehadzovačka Shimano Alivio, plášte s ochranou proti defektu a spoľahlivé ráfikové brzdy Tektro 857 ALS. Výrobca nezabudol ani na vašu bezpečnosť. Bicykel je vybavený reflexnými pruhmi na plášťoch a blatníkoch. Samozrejmosťou je LED osvetlenie – predné svetlo s funkciou automatického svietenia podľa úrovne okolitého svetla.

Vo výbave nechýba ani inovovaný motor Bafang so špičkovým výkonom 500 W. Na jedno nabitie tak prejdete až 100 km. Model CityLiner Class je poháňaný exkluzívnou batériou s vysokým výkonom aj v záťaži a má neuveriteľnú životnosť až 25 tisíc najazdených kilometrov. Ovládanie sa realizuje cez displej so 6 stupňami asistencie. Nechýba ani tlačidlo Boost pre svižné rozjazdy. Displej je po novom umiestnený v strede riadidiel a okrem iného ponúka možnosť uzamknutia bicykla PIN kódom.

Súčasťou je aj potrebné príslušenstvo

K bicyklu dostanete praktickú taštičku, ktorá obsahuje rýchlonabíjačku 3A, detailný AGOGS návod, 16 v 1 AGOGS náradie v taštičke a dezinfekčný vankúšik. Priložené náradie obsahuje všetko potrebné pre zloženie vášho bicykla. Kompletizáciu a spojazdnenie bicykla zvládnete sami doma aj bez asistencie odborníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Agogs CityLiner Class čierny 11 Ah Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs CityLiner Class černé 11 Ah. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Agogs CityLiner osztály fekete 11 Ah.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií