AD homeoffice AD homeoffice

Agogs Foldy orange (2017)

Zobraziť katalóg
Agogs Foldy orange (2017)
Skladací bicykel skladacie, ideálny do mesta, 8 rýchlostí MicroShift R9, nosnosť 110 kg, hmotnosť 11,65 kg
Kód:  SPTAG01 Produktové číslo:  40520179
Agogs Foldy orange (2017) Predaj skončil

Agogs Foldy orange (2017)

Priemer kolesa:

20"

rám:

hliníkový, 7005

vidlica:

pevná

brzdy:

čeľusťové, Tektro 836AL

prehadzovačka:

Shimano MicroShift R9, 8 rýchlostí

prešmykač:

-

Kľučky / prevodníky:

-

kazeta:

-

plášte:

Kenda Kwest

Hmotnosť kolesa:

11,65 kg

Agogs Foldy sa predstavuje už v piatej generácii a prichádza s mnohými inováciami, novými funkciami či nižšou hmotnosťou. Táto populárna "skladačka" si našla za posledných niekoľko rokov stovky spokojných zákazníkov. Kombinuje v sebe značkové komponenty, skvelé jazdné vlastnosti, atraktívny dizajn či veľmi zaujímavú cenu, vďaka ktorej sa stáva oveľa dostupnejšie pre každého záujemcu. Ak teda hledáte bicykel stavané do mestskej premávky, bude Agogs Foldy ideálnou voľbou.

kľúčové vlastnosti

  • Skladací rám s novým systémom
  • nízka hmotnosť
  • 8rychlostní prehadzovačka
  • Pohodlné gélové sedadlo
  • Bezpečnostné prvky - odrazky
  • Blatníky súčasťou štandardnej výbavy

Nízka hmotnosť, malé rozmery

Rám skladacieho bicykla Foldy je vyrobený z kvalitnej hliníkovej zliatiny 7005, aj vďaka tomu sa hmotnosť celého bicykla vrátane odnímateľných plastových blatníkov a skladacích pedálov, zastavila na veľmi dobrej hodnote - 11,35 kg. Aj napriek tomu dokázal výrobca zachovať nosnosť až 110 kg, čo úplne bezpečne postačuje väčšine používateľov. Rám je skladací, rovnako tak ako riadidlá s novým systémom, ten umožnil zníženie rozmerov kolesa v zloženom stave - 80 × 65 × 32 cm.Koleso samo drží pohromade vďaka systému integrovaných magnetov v zadnej stavbe. Jednoducho ho tak preveziete v kufri osobného automobilu či si ho vezmete so sebou do vlaku. 

Agogs Foldy - výbava vyššej triedy

Koleso Agogs Foldy rozložíte ľahko a rýchlo pomocou štyroch pohybov. Tento úkon zaberie iba 10 sekúnd. Potom už stačí nasadnúť a vyraziť. K bicyklu môžete samostatne dokúpiť praktický transportný obal, ktorý ochráni váš dopravný prostriedok pred poškodením. Takto chránené koleso môžete prepravovať aj v lietadle. 

Čo sa komponentovej výbavy týka, tak je bicykel vybavený komponenty vyššej triedy. Tešiť sa tak môžete na kvalitný ráfikové brzdy, 8rychlostní prehadzovačku alebo pohodlné radenie typu GripShift. V štandardnej výbave sú aj predné a zadné odrazky. Okrem toho môžete ku kolesu dokúpiť stojan či nosič na batožinu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, kdy bude k dispozici barevná varianta black velvet? Děkuji

Diskusia a poradňa k Agogs Foldy orange (2017)
Príslušenstvo pre Agogs Foldy orange (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Foldy orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs Foldy Orange (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs Foldy Orange (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Agogs Foldy orange (2017).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií