Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Agogs LowStep strieborný - model 2017

Zobraziť katalóg
Agogs LowStep strieborný - model 2017
Elektrobicykel - dojazd 50 - 70 km, batéria Li-Ion 36 V, 11 Ah, nominálny výkon 250 W, odpružená predná vidlica uzamykateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám skladací
Kód:  EKA102d Produktové číslo:  14920158 Stránky výrobcu
Agogs LowStep strieborný - model 2017 Predaj skončil

Agogs LowStep strieborný - model 2017


Aj pre rok 2016 si český výrobca AGOGS pripravil pokračovanie vysoko oceňovaného skladacieho bicykla LowStep s nízkym nástupom, ktorý sa stal veľmi obľúbeným v skupine cyklistov nad 55 rokov. Pri tomto modeli je kladený veľký dôraz na jednoduchý transport bicykla, ktorý umožňuje integrované držadlo umiestnené v ťažisku bicykla. Len za 15 sekúnd možno bicykel zložiť, umiestniť ho do kufra akéhokoľvek automobilu či odniesť v špeciálnom transportnom vaku.


Stvorený pre seniorov

Špeciálne navrhnutý rám je zosilnený a vhodný pre jazdcov s váhou až 110 kg. Nemusíte sa báť ani ľahkého terénu, kedy si s prípadnými nerovnosťami poradí odpružená vidlica.

Elektrobicykel si získal obľubu aj vďaka maximálnemu poskytnutému pohodliu. Okrem spomínaného nízkeho nástupu disponuje aj anatomickým sedlom či odpruženou sedlovkou. Samozrejmosťou sú dlhé ABS blatníky so zásterkou, LED osvetlenie a praktický nosič.
Vypnuté
Stvořeno pro seniory

Ľahké zloženie


Vypnuté
5 důvodů proč zakoupit AGOGS LowStep

AGOGS LowStep

5 dôvodov, prečo zakúpiť AGOGS LowStep

  • Ľahké prenášanie - zloženie v priebehu pár sekúnd, transport pomocou integrovaného držadla
  • Vhodný pre seniorov - nízky nástup, nízka hmotnosť a skvelé jazdné vlastnosti
  • Jednoduchá obsluha - ovládanie iba jedným tlačidlom
  • Špeciálny rám - zosilnený na najviac namáhaných miestach
  • Príslušenstvo - nosič, osvetlenie, stojan a blatníky

Jednoduchá kompletizácia a bohaté príslušenstvo

K bicyklu dostanete aj praktickú brašničku, ktorá obsahuje rýchlonabíjačku 3 A, detailný AGOGS návod, 16 v 1 AGOGS náradie v kapsičke a dezinfekčný vankúšik. Priložené náradie obsahuje všetko potrebné na zloženie vášho bicykla. Kompletizáciu a sprevádzkovanie bicykla zvládnete sami doma aj bez asistencie odborníka. Presvedčte sa v tomto videu.


Jednoduchšie sa to už nedá

Výrobca bicykel naprogramoval na veľmi pozvoľný rozjazd a príjemnú jazdu. Na jedno nabitie batérie Sony najazdíte až 70 km. Keďže je bicykel orientovaný na staršie osoby, je tomu prispôsobené aj ovládanie, ktoré je naozaj jednoduché. Na aktiváciu príšľapu stačí stlačiť jedno tlačidlo, ktoré je navyše podsvietené. 7-stupňové radenie je integrované na rukoväti, tzv. GripShift.

Takisto aj model LowStep je možné osadiť displejom AGOGS na reguláciu asistenčných stupňov a funkcie cyklocomputera (nutné dokúpiť).

Vypnuté
Jednodušeji to už nejde

Ovládacie tlačidlo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Agogs LowStep strieborný - model 2017
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs LowStep stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs LowStep Silber - Modell 2017. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs LowStep Silber - Modell 2017. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Agogs LowStep ezüst (2017).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií