AD homeoffice PET

Agogs Tracer Cross (2016)

Zobraziť katalóg
Agogs Tracer Cross (2016)
Elektrobicykel - Dojazd 60-130km, batéria Li-Ion 36V, 13.2Ah, nominálny výkon 250W, odpružená predná vidlica uzamykateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám, veľkosť kolies 28 "
Kód:  NEKA302a Produktové číslo:  NEKA302a Stránky výrobcu

Agogs Tracer Cross (2016)

Už vás unavujú neustále dopravné zápchy v mestách a radi by ste ušetrili financie za benzín či naftu? To všetko bez akejkoľvek námahy, napriek tomu s pozitívnym prínosom pre vaše zdravie? V tom prípade si zaobstarajte niektoré zo stále viac populárnych elektrobicyklov a užívajte si radosť z pohybu. Nepotrebujete žiadne špeciálne povolenie ani zápis do registra, navyše elektrické bicykle sú vhodné pre každú vekovú kategóriu. Ocenia je najmä aktívny seniori, manažéri, študenti, ale aj nadšenie cyklisti. Nespornou výhodou je ekologickú prevádzku šetrný k životnému prostrediu a nízke náklady, cena za jeden kilometer sa pohybuje v rozmedzí niekoľkých halierov.

Hlavné prednosti:

  • Perfektné jazdné vlastnosti
  • ľahká konštrukcia
  • Nastaviteľný predstavec
  • tlačidlo Boost
  • vysokonapäťové články
  • odolné plášťa

Česká kvalita

Tracer Croos je krosový elektrobicykel českého výrobcepostavené na špeciálnom ráme prispievajúcim k celkovej nízkej hmotnosti kolesa, ale aj tak uvezie cyklistu s hmotnosťou až 125 kg.Zvolené ráfiky s veľkosťou 28 palcov sú obuté do univerzálnych plášťov s nízkym valivým odporom a vrstvou brániace defektom. Iste oceníte uzamykateľnú vidlicu RST Sofi a prehadzovačku Shimano Deore, ktorá ponúka 10 prevodov. Srávně posed vyladíte aj pomocou nastaviteľného predstavca. Zvolené komponenty a konštrukcia koleso predurčuje k celodennom výletom po asfalte, ale aj mimo neho.

V sedle až na vrchol

Vychutnajte si trasu s dĺžkou až 130 km na jedno nabitie vďaka Li-Ion batériu Sony a motora Bafang špeciálne upravený pre tichý chod a ideálne funkčnosť s kazetou prehadzovačky. Batéria disponuje vysokonapäťovými články, ktoré zvládnu aj vysoké vybíjací prúdy pomocou ktorých vyjdete aj tie najstrmšie kopce. Ovládanie je zabezpečené prostredníctvom odolného podsvieteného displeja na riadidlách. Umožňuje 6 úrovní asistencie, ktoré si môžete upraviť podľa svojich požiadaviek a možnosť uzamknutia kolesa pomocou PIN kódu. Ako každý model značky Agogs je aj Tracer Cross vybavený tlačidlom Boost s funkciou rozjazdu.

Ku kolesu dostanete praktickú brašničku, ktorá obsahuje rýchlonabíjačku 3A, detailný AGOGS návod, 16v1 AGOGS náradia v kapsičke a dezinfekčné vankúšik. Priložené náradie obsahuje všetko potrebné pre zloženie vášho bicykla. Kompletizáciu a sprevádzkovanie kolesá zvládnete sami doma aj bez asistencie odborníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Agogs Tracer Cross (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Tracer Cross. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Agogs Tracer Cross (2016).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií