Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Airwheel S3

Zobraziť katalóg
Airwheel S3
4,0 1 hodnotení
Hoverboard - max. rýchlosť 18 km/h, motor 800 W
Kód:  SPT943 Stránky výrobcu

Airwheel S3

Zoznámte sa s unikátnou gyroskopickou elektrickou dvojkolkou Airwheel S3, ktorá vás ľahko a rýchlo dopraví tam, kam budete chcieť. Ideálna je na pohyb v meste, parkoch, na chodníkoch a pod., pričom vhodná je doslova pre každého. Veľkosť používateľskej skupiny začína u detí vo veku od 10 rokov a končí zatiaľ najstarším jazdcom vo veku 92 rokov.


Kľúčové vlastnosti:

  • Rýchlo si na nový spôsob prepravy zvyknete
  • Ľahká ovládateľnosť
  • Prejde po takmer každom bežnom povrchu
  • Vysoká rýchlosť a dlhý dojazd

Jazda na nej je hračkou

Airwheel S3 pripomína známy Segway, S3 však vychádza z konceptu elektrickej jednokolky, ktorú má spoločnosť tiež v portfóliu. To sa okrem iného odráža na vyššej citlivosti a lepšej operatívnosti transportéra. Adaptácia na tento elektrický transportér je veľmi rýchla. V rámci testov u nás aj v zahraničí sa väčšina používateľov s ňou zžila po prvom nastúpení a 99 % ľudí do 10 minút. Na rozdiel od elektrických bicyklov či kolobežiek nevyžaduje Airwheel S3 priamu fyzickú interakciu jazdca, spojenú s namáhavou fyzickou únavou. Aj napriek tomu vzpriamená jazda napomáha zlepšeniu koordinácie celého pohybového aparátu vrátane vnútorných svalových skupín. Prístroj sa ovláda prenášaním váhy a pracuje s vnútornou rovnováhou. Preto sa odporúča aj ľuďom s obmedzenou alebo slabnúcou hybnosťou pre zaistenie plného života ako predtým.

Vynikajúca prejazdnosť

S3 má vďaka 39 cm kolesám skvelú prejazdnosť, a to nielen na asfaltových chodníkoch a cyklotrasách, ale napríklad aj v parkoch a lesných cestách. Bez mihnutia oka ide po trávniku, do kopca, z kopca a prejde 80 cm dverami. Vezmite ju napríklad na výlet, vďaka hmotnosti 22,5 kg je ľahko prenosná a s odnímateľnými riadidlami sa zmestí do kufra každého auta. Ide rýchlosťou až 18 km/h s dojazdom 45 až 60 km na jedno nabitie batérie. Na displeji vždy vidíte aktuálnu rýchlosť. Nosnosť dvojkolky je 120 kg.

Široké využitie

Airwheel S3 je vďaka vysokému dojazdu a dobrej pojazdnosti vhodná okrem iného aj pre požičovne, športové a zábavné centrá, ale aj na použitie v priemysle a obchode. Transportéry používajú napríklad aj pracovníci bezpečnostných služieb, skladoví pracovníci či turistickí sprievodcovia.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti
Dojazd: 45 - 60 km
Rýchlosť: max. 18 km/h
Nosnosť: 120 kg
Hmotnosť: 22,5 kg
Motor: 800 W
Priemer kolies: 39 cm

Batéria
Kapacita: 520 Wh
Doba nabíjania 80 % - 200 min
Doba nabíjania 100 % - 360 min

Ďalšie vlastnosti
Integrovaný displej
Diaľkové ovládanie
Vstavané repro

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Výkon
800 W Hotovo!
Hmotnosť
22,5 kg Hotovo!
Hĺbka
587 mm Hotovo!
Šírka
613 mm Hotovo!
Výška
1 280 mm Hotovo!

Výkon

Výkon
800 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
22,5 kg Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
587 mm Hotovo!
Šírka
613 mm Hotovo!
Výška
1 280 mm Hotovo!
Veľkosť kolies
15,35" Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
120 kg Hotovo!
Minimálna nosnosť
40 kg Hotovo!

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Max. rýchlosť

Max. rýchlosť
18 km/h Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Airwheel S3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airwheel S3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airwheel S3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airwheel S3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Airwheel S3.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií