Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Airwheel X8

Zobraziť katalóg
Airwheel X8
Jednokolka - max. rýchlosť 18 km/h, motor 800 W
Kód:  SPT2757 Produktové číslo:  X8

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Airwheel X8

Gyroskopická elektrická jednokolka Airwheel je prelomom v osobnej doprave. Pohybujte sa ticho rýchlosťou neúnavného bežca po chodníkoch, do kopca aj v teréne. Na jedno nabitie batérie najazdíte 17 - 22 km (záleží od náročnosti terénu a hmotnosti jazdca). Airwheel má neuveriteľnú rekuperáciu kinetickej energie pri jazde z kopca a brzdení. Pri jazde z kopca nabijete aj úplne vybitú batériu na ďalšie kilometre jazdy. Na rovnakom princípe pracuje aj elektroautomobil. Výhodou je, že Airwheel nie je vekovo obmedzený a jazdiť sa naučí naozaj každý.

Bezpečnosť je zaistená na špičkovej úrovni. Každá jednotka má vstavané bezpečnostné opatrenia, ktoré zaručujú hladkú jazdu. V prípade, že zoskočíte, zariadenie automaticky vypne napájanie a bude stále pípať, aby ste vedeli, že gyroskop už nie je v akcii. Prístroj sa nikdy nevypne náhle, aj keď nepočujete pípanie. Koleso zľahka zabrzdí, takže môžete vždy bezpečne zostúpiť. Silné hliníkové pedále majú protišmykovú úpravu a možno ich ľahko zložiť. Ďalším bezpečnostným prvkom je vodotesnosť s IP56 krytím. Aj keď je Airwheel dopravný prostriedok, podľa českej legislatívy je osoba na ňom považovaná za chodca.

Skladnosť, hmotnosť, dojazd a efektivita použitia tvoria z tejto jednokolky skvelý dopravný prostriedok nielen do mesta, ale aj do prírody. Super rýchle nabíjanie poskytuje používateľom veľa kilometrov bez osobných automobilov, motocyklov a ďalších strojov znečisťujúcich ovzdušie. Užívajte si skvelú jazdu so špičkovou elektrickou jednokolkou.

Hlavné prednosti

  • Nízka hmotnosť: 11,5 kg
  • Maximálna dosiahnuteľná rýchlosť: 18 km/h
  • Dojazd s plnou kapacitou batérie: 17 - 22 km (podľa teploty okolitého prostredia, náročnosti terénu a váhy jazdca)
  • Motor: 800 W
  • Batéria: Lithium-Ion 170 Wh
  • Doba nabíjania: cca 90 min
  • Prevádzková teplota: od -10 °C do 40 °C/odporúčaná od 10 °C do 30 °C
  • Priemer kolesa: 420 mm
  • Výška pedálov nad zemou: 115 mm
  • Maximálna nosnosť: 120 kg
  • Rozmery: 497 × 450 × 168 mm
  • Vodotesnosť: IP56
  • Každá jednotka má certifikát: CE, RoHS, ISO 9001, MSDS and UN38.3, IP56
  • Súčasť balenia: popruh, pomocné kolieska a nabíjačka

Parametre a špecifikácia

Výkon
800 W Hotovo!
Hmotnosť
11,5 kg Hotovo!

Výkon

Výkon
800 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
11,5 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Htěl bych sehnat pro Airwheel X8 sklopný, nebo výsuvný držák pro vedení do kopce kvůli zvýšení dojezdu. Na nošení v ruce je těžký. Dojezd je zhruba 15 km po rovině. Zakoupil jsem jej před dvěma roky.

Jste mi smazali otazku? Tak znovu - co udela jednotka pri prebiti baterie - prestava brzdit (protektor odpoji clanky a energie z motoru nema kam jit)? Podle tohoto fora ano. A rad bych vedel, kam se podel muj predchozi dotaz! Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Airwheel X8
Príslušenstvo pre Airwheel X8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airwheel X8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airwheel X8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airwheel X8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Airwheel X8.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií