AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Alarmové čidlá na ryby

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Alarmové čidlá na ryby vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Alarmové čidlá na ryby na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Alarmové čidlá na ryby?

Ak si chcete zaobstarať Alarmové čidlá na ryby, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Alarmové čidlá na ryby

Hľadáte najlepšie Alarmové čidlá na ryby? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Alarmové čidlá na ryby

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Alarmové čidlá na ryby, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
2 položky
Anaconda Bank Watcher Set 2 + 1
Senzor – so vstavaným infračerveným snímačom v uhle 120°, signál sa prenáša priamo do príposluchu, v prípade indikácie pohybu 17× zabliká, možnosť tichého režimu, kedy vás príposluch upozorní iba vibráciami, dosah: 150m, sada obsahuje 2× snímač a príposluch
136,21 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: JVR073412
Anaconda Bank Watcher
Senzor – so vstavaným infračerveným snímačom v uhle 120°, signál sa prenáša priamo do odposluchu, v prípade indikácie pohybu 17x zabliká, možnosť tichého režimu, kedy vás priposluch upozorní iba vibráciami, dosah: 150m
49,04 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: JVR073413
sponzorovaný článokChytanie kaprov z hladiny (TIPY A TRIKY) Láka vás lov kaprov na plávanú? Radi by ste sa s touto technikou rybolovu lepšie zoznámili, aby ste potom pri vode čo najlepšie uspeli? Potom ste tu správne. Tom Forman odhalí pár rád nad zlato, ktoré vám pomôžu tento rok v lete chytiť viac kaprov z hladiny.
Zig rig je metóda rybolovu vhodná na horúce letné dni, kedy sa ryby držia vo vodnom stĺpci a na hladine. Ako v lete chytať kapry na montáž zig rig, sa dozviete v nasledujúcom článku.
Jún je medzi rybármi spätý so začatím lovu vodných dravcov na mimopstruhových vodách. V nasledujúcom článku vám predstavíme zopár tipov na ich lov od rybára Radka Filipa.
rybárčenieKaprovanie s jedným prútom Chodiť na kapry s jedným prútom, a napriek tomu uloviť presne to, čo chcete? Áno, to je realita. V našom článku si prakticky predstavíme, aké má kaprovanie s jedným prútom výhody a čím by mohlo byť aj pre vás zaujímavé.
Chystáte sa na ryby, ale hlavou vám koluje viacero otázok? Nie ste si istí svojou výbavou, ako ju pripraviť alebo či máte všetko potrebné? V našom článku vám poradíme. Jeho prvá časť je určená pre začiatočníkov, v tej druhej sa dozviete pár pokročilých tipov, ktoré...
Rybárčenie vyžaduje určité vybavenie. Bez prútu, vlascov a háčikov jednoducho rybu neulovíte. Na kvalitný pôžitok z lovu je potrebné navyše vyberať starostlivo, dobre zvážiť, aké ryby hodláte chytať, a tiež vaše finančné možnosti. V tomto článku sme pre vás pripravili...
Viac článkov

Alarmové čidlá na ryby

V kategórii Alarmové čidlá na ryby máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Alarmové čidlá na ryby – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné alarmové čidlá na ryby Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie alarmové čidlá na ryby Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie alarmové čidlá na ryby Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii alarmové čidlá na ryby recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií