AD homeoffice AD homeoffice

Huami Amazfit X (NOVINKA): zakrivený náramok budúcnosti?

Zobraziť katalóg

Už čoskoro

Aktualizované

Horúca novinka z dielne Huami, inteligentný náramok Amazfit X, sa zase o krôčik priblížil k svojim potenciálnym zákazníkom. Amazfit X, ktorého netradičný zahnutý displej nadchne nejedného technologického nadšenca, sa totiž v januári 2020 nečakane objavil v ponuke crowdfundingového servera Indiegogo.

smartwatch; nositeľná elektronika; smart hodinky; wearables;

Kde sa vzal sci-fi náramok Amazfit X?

Spoločnosť Huami, ktorá je dvorným výrobcom spoločnosti Xiaomi, svoj inteligentný náramok Huami Amazfit X predstavila už v lete 2019. Už vtedy však bolo zrejmé, že sa produktu len tak nedočkáme. Amazfit X sa totiž do predaja dostane až v priebehu roka 2020 a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by svoje slová spoločnosť nedodržala.

smartwatch; nositeľná elektronika; smart hodinky; wearables;
Inteligentný náramok Huami Amazfit X ponúkne 92-stupňové zakrivenie.

Huami Amazfit X – zaoblený displej a sedemdňová výdrž

Smart náramok Huami Amazfit X sa chváli špičkovým AMOLED displejom s uhlopriečkou 2,07 palca, čo je výrazne viac, než majú konkurenčné výrobky. Dvojpalcový displej má navyše unikátne 92-stupňové zakrivenie, a to je v kategórii fitness náramkov skutočná rarita. Zaoblená kombinácia kovového tela a elegantného skla je dosiahnutá aj vďaka výrobnej teplote až 700 stupňov Celzia. Fitness náramok sadne na každé zápästie, bude teda veľmi pohodlný na bežné denné nosenie. Displej má disponovať vysokým kontrastom, výbornou jemnosťou 326 PPI a jasom až 430 nitov.

Ohnutá batérie Amazfit X sa nabíja za pomoci konektorov na spodnej strane produktu. Na nabíjanie slúži magnetický nabíjací dok, ktorý náramku dodá energiu až na sedem dní. Amazfit X samozrejme nechýbajú bežne dostupné zdravotné a športové funkcie, rovnako ako senzor srdcového tepu, notifikácia a vďaka vodotesnosti 5 ATM nie je problémom ani voda. Samozrejme poteší tiež viac než 20 ciferníkov s možnosťou editácie jednotlivých prvkov.

smartwatch; nositeľná elektronika; smart hodinky; wearables;
Inteligentný náramok Huami Amazfit X sa chváli výdržou batérie až 7 dní.

Huami Amazfit Xšpecifikácia, dostupnosť a cena

Oficiálny predaj síce zatiaľ spustený nebol, ale v januári 2020 sa Amazfit X objavil na crowdfundingovom webe Indiegogo. Fitness hodinky tu boli predstavené ako koncepčné zariadenie, čo v podstate naznačuje, že spoločnosť Huami sa blíži k finálnej produkcii tohto futuristického náramku. Záujemcovia môžu prostredníctvom webu Indiegogo zaregistrovať svoj záujem, ale z dostupných údajov nie je úplne jasné, ako vlastne spoločnosť s informáciami ďalej naloží. Či bude žiadať svojich fanúšikov o peniaze, aby mohla produkt dokončiť, alebo či bude registrácia braná ako spôsob predobjednania.

Pripusťme, že smerovanie používateľov na crowdfundingovú stránku sa tvári minimálne trochu zmätočne vzhľadom na to, že výrobca pri predstavovaní konceptu v minulom roku potenciálnym záujemcom sľuboval spustenie predaja v roku tohtoročnom. V radoch odbornej verejnosti panuje názor, že spoločnosť využila web Indiegogo k netradičnej propagácii náramku Huami Amazfit X, aby naň strhla pozornosť. Produkt sa však objavil aj na oficiálnych stránkach Amazfitu, hoci zatiaľ len na čínskej verzii. Čo sa týka farebných variantov, doteraz bola potvrdená iba čierna farba.

smartwatch; nositeľná elektronika; smart hodinky; wearables;
Fitness náramok Huami Amazfit X z rôznych uhlov.
i Mohlo by vás zaujímať

Hoci doteraz je k dispozícii minimum informácií, v blízkej dobe sa toho údajne dozvieme viac. Ak vás teda Huami Amazfit X zaujal, nezabudnite sa vracať na túto stránku, ktorú pre vás budeme patrične aktualizovať.

Vytlačiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií