Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

American Tourister Lightway spinner 67/24 Pink / Purple

Zobraziť katalóg
American Tourister Lightway spinner 67/24 Pink / Purple
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, textilný, objem 66 l, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 4 otočné kolieska, zapínanie zipsom
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPT1253 Produktové číslo:  5414847590801 Stránky výrobcu
American Tourister Lightway spinner 67/24 Pink / Purple 143,90 € Momentálne nedostupné

American Tourister Lightway spinner 67/24 Pink / Purple

Praktický kufor je dôležitou súčasťou, bez ktorej sa vôbec nemôžete vydať na vysnívanú dovolenku. Máme pre vás celkom nový modelový rad Lightway od tradičného výrobcu American Tourister. Kufor sa vyznačuje veľmi elegantným dizajnom a v tomto farebnom vyhotovení sa hodí skôr pre dámy. Vnútorný priestor má objem 66 litrov a mal by úplne bezpečne vystačiť na pobyty s klasickou dĺžkou trvania jeden týždeň. Krížovým upínaním je docielené veľmi pevné uloženie celého obsahu. Hmotnosť prázdneho kufra sa pohybuje na hranici 2 kilogramov a pred jeho kompletným naplnením si radšej overte povolený limit vašej leteckej spoločnosti.

Cestovný kufor v sviežom dizajne

Maximálne pohodlie pri dlhých presunoch zaistí štvorica otočných koliesok s veľmi tichým chodom. Samozrejmosťou je potom komfortná rukoväť s integrovaným tlačidlom na jej zasunutie. O ľahké prenášanie, napríklad na jazdiaci pás, sa postarajú horné a bočné držadlá. Na prednej strane kufra sa nachádza veľmi príjemne dostupné vrecko na uloženie ďalších nevyhnutností pre vaše pohodové cestovanie.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
430 × 670 × 260 mm

Materiál:
Nylon

Objem:
66 l

Zabezpečenie obsahu:
Visiaci TSA zámok

Hmotnosť:
2,09 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre American Tourister Lightway spinner 67/24 Pink / Purple Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si American Tourister Lightway spinner 67/24 Pink/Purple .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií