Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Amulet shopper 1-speed red (2016)

Zobraziť katalóg
Amulet shopper 1-speed red (2016)
Mestský bicykel mestské, s blatníkmi, svetlami a nosičom, farba červená
Kód:  SPT1277r Produktové číslo:  8594175012088
Amulet shopper 1-speed red (2016) Predaj skončil

Amulet shopper 1-speed red (2016)

Toto kolo určené do mesta si vás získa predovšetkým originálnym dizajnom odkazujúcim k tradičnej konštrukcii bicyklov. Oceľový rám a vidlica zabezpečí, že koleso vám bude spoľahlivo slúžiť niekoľko desiatok rokov. Tento moderný spôsob dopravy po meste je stále viac populárny, s pribúdajúcimi cyklotrasami a pruhy pre cyklistov sa aj cesta do práce môže premeniť v príjemne strávené chvíle.

kľúčové vlastnosti

  • Jednopřevodové mestskej kolo
  • Brzdy V-Brake / Torpedo
  • Oceľová vidlice a rám
  • plastové pedále
  • Blatníky, svetlá, zadný nosič

Kamkoľvek chcete, pokojne aj v lodičkách

Na nákup, na kúpalisko, za babičkou, na obed. To všetko sú cesty, na ktorých sa vám bude hodiť spoľahlivý dopravný prostriedok. Prečo by ním nemohlo byť práve bicykel? Dôjdete všade, kam potrebujete, spoľahlivo a ekologicky, navyše si aj zašportujete a spojíte tak nutné s užitočným. Ani vy sa, dámy, nemusíte kolesá báť, pokojne ho osedlajte v sukni, vďaka nízkemu rámu nebudete mať ťažkosti pri nasadaní ani zosadanie. Kabelku bez problémov prirobíte na nosič a hor sa do ulíc.

Klasika, ktorá neomrzí

Jednopřevodové koleso je dnes už osvedčenou klasikou. Pani Vášáryová ho preverila v Postřižinách dokonale, takže vieme, že sa do mesta perfektne hodí. Nezaručíme, že vám budú viať vlasy ako jej, ale budete určite mať z jazdy skvelý zážitok. Len nesmiete zatvárať oči, aby vaša jazda neskončila skôr, než poriadne začala. Krytý reťaz ochráni pred nehodou vaše oblečenie aj nohy, nemusíte za každú cenu byť dokladom platnosti tvrdenie, že každý správny pretekár má na nohe prevodník, alebo áno? Klasický dizajn kolesa dopĺňajú aj blatníky, ktoré oceníte najmä pri jazde medzi kvapkami dažďa.

Bezpečnosť až v prvom rade

Reflexné prvky na drátcích kolies, batériovo napájané predné svetlo, zadné osvetlenie. To všetko sú bezpečnostné prvky, ktoré zabezpečí, že budete vidieť aj pri zníženej viditeľnosti, vodiči budú vedieť, že idete, aj v noci, takže sa vyhnete akýmkoľvek nežiaducim stretom. Nikdy ale neradno zbytočne riskovať, takže dodržujte predpisy a jazdite opatrne. V takom prípade bude toto kolo zárukou bezpečnej jazdy - veď so sebou vždy budete voziť svoj vlastný Amulet.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amulet shopper 1-speed red (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet shopper 1-speed red (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amulet Shopper 1-speed rot (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amulet Shopper 1-speed rot (2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amulet vásárló 1-fokozatú piros.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií