Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Amulet Sunny LADY (2016)

Zobraziť katalóg
Amulet Sunny LADY (2016)
Detský bicykel vhodné pre deti od 5 do 8 rokov, odporúčaná výška postavy 120-130cm, veľkosť kolies 20 ", predná brzda V- brake a zadné torpedo
Kód:  SPT12132 Produktové číslo:  8594175012323 Stránky výrobcu

Amulet Sunny LADY (2016)

Hledáte kvalitný detský bicykel pre malú parádnicu? Môžete si byť istí, že toto kolo si od prvého pohledu zamiluje. S jeho bíločerveným elegantným dizajnom, oranžovými kvetmi a výplňami kol prebúdzajúcimi detskú fantáziu, sa razom stane princeznou medzi všetkými malými cyklistov. Vás bude môcť tešiť zvýšená bezpečnosť skrze chránič reťaze a pevný oceľový rám. 

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné prevedenie a oceľový rám i vidlica
  • Zadná brzda typu Torpédo
  • Kompletný kryt reťaze pre vyššiu bezpečnosť
  • blatníky

Krôčik po krôčiku aj na bicykli

Pre uľahčenie detskej motoriky je zadná brzda riešená protišlapovou brzdou. Predná brzda je umiestnená na riadidlá, vďaka tomu sa deti naučia citlivo ovládať bicykel aj páčkami na riadidlách a prirodzene sa pripravuje na ďalšie jazdecké krôčiky. Až vaše dieťatko z bicykla odrastie, môžete bicykel odovzdať ďalším členom rodiny vďaka vzhledu, ktorý je nadčasový a hneď tak sa neopozerá. 

Bezpečnosť na prvom mieste

Aby sa deťom ľahko nastupovalo a zostupovalo, je geometria rámu špeciálne prehnutá. Zachováva si tak nielen pevnosť, ale hlavne aj uspôsobenie motorike našich najmenších. Nenechavé detské prsty sú potom pred zbytočným poranením chránená kompletným krytím reťaze a blatníkmi. Všetky tieto opatrenia slúžia pre to, aby sa z jazdy stala hlavne zábava a začínala aj končila veľkým úsmevom. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amulet Sunny LADY (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet Sunny LADY (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amulet Sunny LADY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amulet Sunny LADY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amulet Sunny LADY.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií