Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Amulet Team 20 Superlite blue (2017)

Zobraziť katalóg
Amulet Team 20 Superlite blue (2017)
Detský bicykel – vhodný pre deti od 5 do 7 rokov, odporúčaná výška postavy 115 – 125cm, veľkosť kolies 20", odpružená vidlica, obe brzdy V-brake, 6 prevodov, hmotnosť 9.9kg
Kód:  SPT12136m Produktové číslo:  8594175011562 Stránky výrobcu
Amulet Team 20 Superlite blue (2017) Predaj skončil

Amulet Team 20 Superlite blue (2017)

Priemer kolesa:

20"

Rám:

Hliník

Vidlica:

SR Suntour M3020

Brzdy:

V-brake

Prehadzovačka:

Shimano Tourney

Prešmýkač:

-

Kľučky/prevodníky:

PROWHEEL 42/32/ 22T

Kazeta:

Shimano 14/28

Plášte:

DSI

Hmotnosť kolesa:

9,9 kg

Chcete svojmu predškolákovi či školákovi urobiť radosť a zaobstarať mu nový bicykel? Rozhodne zbystrite, tento kúsok poteší nejedno detské srdce. Jeho veselé, oranžové vyhotovenie so žltými prvkami ešte umocňuje športový dojem bicykla, čo ocenia hlavne malí pretekári. Zároveň je veľmi ľahký, takže sa im s bicyklom bude ľahko zaobchádzať aj jazdiť. Ich pohodlie a bezpečnosť je v prípade tohto bicykla na prvom mieste v každom detaile.

Kľúčové vlastnosti bicykla Amulet

  • Pohodlná jazda vďaka malej hmotnosti kolesa a mäkko odpruženej vidlici
  • Ľahké nastupovanie vďaka prehnutému rámu
  • Nastaviteľné brzdové páčky na prispôsobenie kratším detským prstom
  • 6 prevodových stupňov
  • Sedadlo s rúčkou na učenie prvých krôčikov na bicykli

Pre veľkých chlapcov a dievčatá

Na tomto bicykli budú vaše deti jazdiť už ako dospeláci, nečaká ich žiadne brzdenie šliapnutím späť a namáhavá jazda na jednom prevode. V štandardnej výbave sú pre nich obe brzdy pripravené na riadidlách, na pravom z nich nájdu aj ovládanie viacstupňového prevodu kolesa. Ovládanie prevodov je na tomto bicykli jednoduché, takže sa ich dieťa rýchlo naučí využívať vo svoj prospech. Pre skvelý pocit z jazdy im pomôže aj odpruženie vidlice. Celkový dizajn bicykla je vytvorený veľmi nadčasovo, aby sa dieťaťu bicykel dlho páčil a až z neho vyrastie, mohli ste ho odovzdať ďalším členom rodiny.

Bezpečnosť na prvom mieste

Ak sa bude vaše dieťa na bicykli ešte len učiť jazdiť, môžete sa tešiť na komfortný štart. Bicykel je totiž aj napriek svojej veľkosti veľmi ľahký, jednoducho sa tak ovláda a na pomoc v učení je pod sedadlom umiestnené špeciálne držadlo. Hoci vás pri učení čaká veľa behania a pridržiavanie, môžete si byť istí, že pre istenie vašich detí budete mať vyhradené ideálne miesto.

Tým však starostlivosť o bezpečie vášho dieťaťa rozhodne nekončí. Špeciálna úprava geometrie horného rámu chráni malého jazdca pri náhlom zastavení alebo skĺznutí z pedálov. Zabraňuje tiež prípadnému karambolu pri nastupovaní a vystupovaní z bicykla. Bezpečnostnou úpravou prešla aj reťaz, ktorá má hneď dvojitý kryt, čím ešte viac chráni pred nešťastnými náhodami. Zo všetkých týchto opatrení majú zvyčajne radosť skôr rodičia, jedna vec sa však rozhodne postará o rozžiarené detské oči – zvonček. Aj ten je súčasťou výbavy a pomáha urobiť z bicykla perfektného detského parťáka.

Doplňujúce informácie:

  • Na rám je možné namontovať kotúčovú brzdu
  • Zadná pätka prehadzovačky je vymeniteľná
  • Bezpečnostné prvky spĺňajú normu EN 14764

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amulet Team 20 Superlite blue (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet Team 20 Superlite blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amulet Team 20 Superlite blue (2017).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií