AD homeoffice Aplikace

Anaconda – Jedálenská taška Survival Bag

Zobraziť katalóg
Anaconda – Jedálenská taška Survival Bag
Jedálenská taška – vrátane jedálenskej súpravy, veľmi priestranná, s prepážkami na suchý zips, vďaka ktorému je možné komory ľubovoľne meniť, vo vnútri sa špeciálnou tepelnou izolačnou výplňou, ktorá zabezpečuje uchovanie potravín v čerstvom stave po dlhú dobu
Kód:  JVR007325 Produktové číslo:  4039507032524 Stránky výrobcu
Anaconda – Jedálenská taška Survival Bag Predaj skončil

Anaconda – Jedálenská taška Survival Bag

Mať prehľadne usporiadané jedálenské vybavenie tak, aby nezaberalo príliš veľa miesta iste ocení každý, kto čo i len občas vyrazí na dlhší čas do prírody. Priestranná taška Anaconda Survival Bag obsahuje všetko, čo budete potrebovať, a navyše jedlu poskytne tepelnú izoláciu. Prepážky na suchý zips možno ľubovoľne meniť, takže si svoje vybavenie vždy usporiadate podľa toho, čo vám vyhovuje najviac. Táto jedálenská taška je ideálnym doplnkom nielen pre rybárov.

Kľúčové vlastnosti

  • Plne vybavená priestranná taška obsahuje všetko, čo by ste mohli potrebovať
  • Vnútri sa nachádza špeciálna tepelná izolačná výplň
  • Komory môžete ľubovoľne meniť podľa toho, ako vám usporiadanie vyhovuje
  • Odolný materiál sa hodí aj do drsnejších podmienok

Kompletná výbava

Nenechajte sa zaskočiť ani dlhším pobytom v prírode a prenechajte starosti s jedálenským vybavením profesionálnej taške Anaconda. Jej vybavenie zahŕňa 2 taniere a kompletné príbory, 2 × 2 obrúsky, nôž s umelohmotnou doskou na rezanie, soľničku a koreničku, 2 termošálky, 2 hrnčeky a utierku. Pohodlne vám tak poskytne dostatok nástrojov na prípravu a servírovanie jedla. 

Starostlivo vyrobené

Outdoorové pobyty vyžadujú kvalitné materiály, preto bola taška Anaconda vyrobená z vodoodolného 600D polyesteru. Zaručene tak vydrží aj ťažšie podmienky. Jednotlivé prepážky majú suchý zips, ktorým možno priestor usporiadať akokoľvek sa vám zachce. Vnútro tašky je vybavené špeciálnou termoizolačnou výplňou, takže uložené potraviny zostanú čerstvé po dlhú dobu.

Parametre a špecifikácia

Spôsob nosenia
Na ramene, V ruke Hotovo!
Typ
Na jedlo Hotovo!

Spôsob nosenia

Spôsob nosenia
Na ramene, V ruke Hotovo!

Typ

Typ
Na jedlo Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anaconda - Jídelní taška Survival Bag. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anaconda - elemózsiás táska Survival Bag.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií