Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple 38mm Červený s modernou prackou - Medium

Zobraziť katalóg
Apple 38mm Červený s modernou prackou - Medium
Remienok na hodinky – výmenný, prvotriedna hladká koža, dvojdielne magnetické zapínanie, pre Apple Watch 38mm, pre zápästie s obvodom 145-165mm
Kód:  JA062c1t2 Produktové číslo:  MMGY2ZM/A Stránky výrobcu
Apple 38mm Červený s modernou prackou - Medium Predaj skončil

Apple 38mm Červený s modernou prackou - Medium

Každá hrdá majiteľka či majiteľ chytrých hodiniek Apple s rozmermi 38 mm iste ocenia možnosť výmeny pásku hodiniek. Vždy si tak môžete upraviť vzhľad svojho chytrého spoločníka podľa aktuálnej príležitosti. Hladký pásik o veľkosti 145-165 mm je vhodný pre mužské i ženské zápästia.

Vyrobený je z ručne spracovanej kože v malej francúzskej garbiarni s tradíciou od roku 1803. Koža je pri procese spracovania ľahko omieľaná pre dosiahnutie vláčnosti a peknej povrchovej štruktúry.

Hlavné prednosti

  • Ručne spracovaná koža
  • Špeciálna vnútorná vrstva Vectran
  • Veľkosť vhodná pre ženy
  • Pohodlné magnetické zapínanie

Tradícia verzus kozmické materiály

Vnútornú vrstvu pásku tvorí špeciálna tkanina Vectran, ktorú NASA používa pre výrobu pristávacích airbagov kozmických lodí Mars Rower. To, čo vyzerá ako dve pevné spony, je dvojdielne magnetické zapínanie.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple 38mm Červený s modernou prackou - Medium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 38mm Červený s moderní přezkou - Medium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 38mm Modernes Lederarmband - Rot - Medium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 38mm Modernes Lederarmband - Rot - Medium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 38 mm almapiros modern csattal - Közepes.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií