AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Area skate The boxer

Zobraziť katalóg
Area skate The boxer
Skateboard – doska 78,5 cm x 20 cm
Kód:  SPT5272 Produktové číslo:  4260410071601

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Area skate The boxer

Skateboard Area The boxer je určený najmä pre detských začiatočníkov. Robustná základná doska urobí radosť všetkým, ktorí chcú spojiť zábavu so zaujímavým športom. Prevážať sa na skateu s vetrom o preteky je nádherný pocit, a tak ako u každého športu tomu však predchádzajú hodiny snaženie a učenia. Jazdením na skateboarde si precvičíte nielen držanie rovnováhy a šikovnosť, ale aj výdrž a schopnosť sa pohybovať. Tento šport je často prirovnávaný k umeniu, a ak zájdete do najbližšieho skate parku, zistíte prečo. Základná jazda sa tam mení v najrôznejšie skoky a náročné figúry. Samozrejmosťou je používanie ochrannej prilby a chráničov. Preniknite do tajov krásneho športu, ktorý poteší každého, kto má rád náročnú jazdu!

Vlastnosti skateboardu

  • Veľkosť 78,5 × 20 cm
  • Materiál javor
  • Kolieska Pui 5,4 × 3,6 cm / 85A
  • Ložiská ABEC 1

Správna veľkosť skateboardu - základ úspešnej jazdy

Pre príjemnú, ale aj bezpečnú jazdu je potrebné vybrať si správnu veľkosť skateboardu. Výber záleží najmä na proporciách užívateľa, veľkosti jeho nohy, ale aj na štýle jazdy. Väčšia dosky drží lepšie stabilitu, ale horšie sa ovláda pri akrobatických prvkoch. Doprajte si kvalitný skateboard pre dokonalú jazdu!

 
 

Parametre a špecifikácia

Priemer koliesok
54 mm (2,13 ") Hotovo!
Typ ložiska
ABEC1 Hotovo!
Šírka dosky
20 cm (7,87 ") Hotovo!
Dĺžka dosky
78,5 cm (30,91 ") Hotovo!

Kolieska a ložiská

Priemer koliesok
54 mm (2,13 ") Hotovo!
Typ ložiska
ABEC1 Hotovo!

Šírka

Šírka dosky
20 cm (7,87 ") Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka dosky
78,5 cm (30,91 ") Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Area skate The boxer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Area skate The boxer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Der Schlittschuh Bereich Boxer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Der Schlittschuh Bereich Boxer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Area skate The boxer.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií