Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Atomic Cloud Seven & E Lithium10 - 162

Zobraziť katalóg
Atomic Cloud Seven & E Lithium10 - 162
Set zjazdových lyží a viazania, dĺžka lyží 162 cm
Kód:  SPT10284 Produktové číslo:  00884397863352 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic Cloud Seven & E Lithium10 - 162 Predaj skončil

Atomic Cloud Seven & E Lithium10 - 162

Riešite pred blížiacou sa zimou obmenu svojho lyžiarskeho vybavenia? Čo tak začať od toho najdôležitejšieho? Kvalitné lyže s ideálnymi vlastnosťami zodpovedajúcimi vašim skúsenostiam a fyzickým parametrom poskytnú mnohonásobne vyšší zážitok z lyžovania, ako keď jazdíte na zle vybraných lyžiach. Lyže Cloud Seven značky Atomic sú zárukou špičkového lyžovania a využijú ich začiatočníčky až mierne pokročilé lyžiarky.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvele ovládateľné lyže pre začiatočníčky
  • Technológia Bend-X
  • Univerzálne All-mountain lyže
  • Určené pre začiatočníčky
  • Určenie: 80 % upravený, 20 % neupravený povrch
  • Dodávané vrátane viazania

Vhodné na zjazdovku aj mimo nej

Tieto zjazdové lyže spadajú do kategórie All-mountain, teda do kategórie ponúkajúcej lyže, s ktorými si vychutnáte ranný menčester, ako aj popoludňajšie rozbité a neupravené zjazdovky. Aj vďaka tomu sa skvele hodia pre lyžiarov, ktorí sa pohrávajú s myšlienkou jazdiť aj mimo zjazdovky. Ak teda požadujete univerzálne lyže, predovšetkým na slovenské hory, budú lyže od spoločnosti Atomic tou správnou voľbou.

Skvelé lyže na začiatok

Špeciálna technológia Bend-X pochádza priamo z dielne spoločnosti Atomic a bola špeciálne vyvinutá pre potreby detí a žien. Flexibilná zóna v oblasti viazania umožňuje lyžiam prehnutie s použitím minimálnej sily. Ak teda zdokonaľujete techniku, budú tieto lyže tou správnou voľbou. Vďaka novej generácii vykrojenia hrán s veľmi širokou špičkou sa nemusíte báť ani čerstvého prašanu. Navyše sa vďaka tomu lyže lepšie adaptujú na ostatný terén. Kombinácia malého rádiusu a úzkej päty umožňuje ľahšiu a rýchlejšiu otáčavosť.

Skvelé lyže za super cenu

Jadro týchto lyží je penové, vďaka čomu sú lyže mäkšie a lepšie sa ovládajú, navyše efektívnejšie tlmia vibrácie. Konštrukcia Full Cap bez bočníc umožňuje jednoduché vedenie lyží a plynulú jazdu. Medzi ďalšie výhody tejto konštrukcie možno zaradiť aj menšiu hmotnosť alebo nižšiu náchylnosť na poškodenie. Mierne zdvihnuté špičky zaisťujú plynulejšie nasadenie oblúka a zvyšujú otáčavosť lyže.

Lyže Atomic Cloud Seven sú dodávané v dĺžke 162 cm vrátane viazania E Lithium10 s rozsahom 3 - 10 (DIN) v kombinácii bielej a čiernej farby.

Parametre a špecifikácia

Určené pre
Ženu Hotovo!
Typ lyží
Na zjazdovku, All mountain Hotovo!
Dĺžka lyží
162 cm Hotovo!

Vlastnosti

Určené pre
Ženu Hotovo!
Typ lyží
Na zjazdovku, All mountain Hotovo!

Parametre lyží

Dĺžka lyží
162 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky dámske lyže

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic Cloud Seven & E Lithium10 - 162 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic Cloud Seven & E Lithium10 - 162.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií