AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Atomic Magnet ARC-L & XTO 12 - 173

Zobraziť katalóg
Atomic Magnet ARC-L & XTO 12 - 173
Set zjazdových lyží a viazania, dĺžka lyží 173 cm
Kód:  SPT10281 Produktové číslo:  00884397859812 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic Magnet ARC-L & XTO 12 - 173 Predaj skončil

Atomic Magnet ARC-L & XTO 12 - 173

Riešite pred blížiacou sa zimou obmenu svojho lyžiarskeho vybavenia? Čo tak začať od toho najdôležitejšieho? Kvalitné lyže s ideálnymi vlastnosťami zodpovedajúcimi vašim skúsenostiam a fyzickým parametrom poskytnú mnohonásobne vyšší zážitok z lyžovania, ako keď jazdíte na zle vybraných lyžiach. Lyže Nomad Magnet ARC-L značky Atomic sú zárukou špičkového lyžovania a využijú ich začiatočníci až stredne pokročilí lyžiari.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvele ovládateľné lyže
  • Technológia ARC
  • Univerzálne All - mountain lyže
  • Určené pre stredne pokročilých lyžiarov
  • Určenie: 70 % upravený, 30 % neupravený povrch
  • Dodávané vrátane viazania

Vhodné na zjazdovku aj mimo nej

Tieto zjazdové lyže spadajú do kategórie All - mountain, teda do kategórie ponúkajúcej lyže, s ktorými si vychutnáte ranný menčester aj popoludňajšie neupravené zjazdovky. Aj vďaka tomu sa skvele hodia pre lyžiarov, ktorí chcú jazdiť aj mimo zjazdovky. Ak teda požadujete univerzálne lyže, predovšetkým na slovenské hory, budú lyže od Atomic tou správnou voľbou.

Dodajú vám istotu

Atomic Nomad Magnet sú vybavené upevnením viazania s technológiou ARC, ktorá prenáša všetku energiu do jedného centrálneho bodu. Vďaka tomu je lyža schopná prehnúť sa veľmi ľahko a prirodzene. Dokonale sa tak prispôsobí rôznym typom terénu a zvládnete ju ovládať aj s použitím menšej sily. Aj preto sa tieto lyže skvele hodia pre menej skúsených lyžiarov, ktorí si nie sú istí svojou technikou.

Skvelé lyže za super cenu

Špeciálna celistvá konštrukcia bočnice Sidewall Step Down 2.0 vytvára dokonalú kombináciu flexie, odolnosti a absorpcie vibrácií, čo uľahčuje zarezanie lyže do povrchu zjazdovky. Jadro lyží je vyrobené z dreva. Oproti penovému jadru lepšie tlmí vibrácie a drží váhu tak, aby bolo možné s lyžami ľahšie manipulovať bez toho, aby sa to prejavilo poklesom výkonu. Mierne zdvihnuté špičky o 3 mm zaisťujú plynulejšie nasadenie oblúku a zvyšujú točivosť lyže.

Lyže Atomic Nomad Magnet ARC-L sú dodávané s dĺžkou 163 cm vrátane viazania XTO 12 s rozsahom 4 - 12 (DIN) v kombinácii bielej a čiernej farby.

Parametre a špecifikácia

Určené pre
Muža Hotovo!
Typ lyží
Na zjazdovku, All mountain Hotovo!
Dĺžka lyží
173 cm Hotovo!

Vlastnosti

Určené pre
Muža Hotovo!
Typ lyží
Na zjazdovku, All mountain Hotovo!

Parametre lyží

Dĺžka lyží
173 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pánske lyže

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic Magnet ARC-L & XTO 12 - 173 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic Magnet ARC-L & XTO 12 - 173.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií