Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Atomic Motion 25, veľ. 5

Zobraziť katalóg
Atomic Motion 25, veľ. 5
Obuv - 106mm šírka, integrovaná podpora päty, skvelá kombinácia pevnej opory a vysokej úrovne pohodlia, hmotnosť 960g (pár), veľkosť 42-46.7 EUR
Kód:  SPTms0593 Produktové číslo:  887445066880 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic Motion 25, veľ. 5 Predaj skončil

Atomic Motion 25, veľ. 5

Vyrazte na bežky s kvalitným a spoľahlivým vybavením poprednej rakúskej spoločnosti Atomic. Komfortná topánka Atomic Motion 25 pre turistické bežkovanie je mimoriadne ľahká a ponúkne vám veľmi dobrú oporu pri stúpaní i zjazde. Jej vrchná časť je prekrytá vodovzdornou membránou, s ktorou zostanú vaše nohy v suchu po celý čas.

Podošva SNS Profil Touring je kompatibilná s 1-hrazdičkovým SNS Profil viazaním a vďaka nej nebudete mať problém ani s pomalším pohybom. S Motion 25 zdoláte akýkoľvek terén a obľúbený šport si užijete na maximum.

Kľúčové vlastnosti 

  • Pevná opora a vysoká úroveň pohodlia
  • Podošva uľahčuje pohyb pri nižších rýchlostiach
  • Kompatibilná so systémom viazania SNS Profil
  • Štandardné šnurovanie s predným krytom proti preniknutiu snehu
  • Vrchná časť pokrytá vodovzdornou membránou
  • Udržia vaše nohy v teple a suchu
  • Jednoduché a rýchle obúvanie
  • Integrovaná podpora päty
  • Unisex, veľkosť 5,0
  • Hmotnosť páru 960 g
  • Šírka 106 mm

Prepracované detaily

 

Atomic vsádza na moderný a predovšetkým precízny dizajn, ktorý vám sľubuje maximálne pohodlie. Predný kryt so zapínaním na zips zakrýva štandardné šnurovanie a zamedzuje prieniku snehu, vďaka čomu sa nemusíte obávať nepríjemného chladu od nôh. Vo vnútri nájdete špeciálne zateplenie Thinsulate a ďalšou výhodou je tiež integrovaná podpora päty. Obúvanie vám uľahčí zips umiestnený v strede topánky a poteší vás nízka váha, konkrétne 960 gramov na celý pár. Štýlový dizajn Motion 25 v kombinácii čiernej a červenej sa hodí pre ženy aj mužov.

SNS Profil viazania

 

Systém SNS sa radí medzi najobľúbenejšie a najpoužívanejšie systémy u bežeckého lyžovania. Delíme ho ďalej na 2 typy - SNS Profil a SNS Pilot.

Obuv Atomic Motion 25 je navrhnutá pre viazanie SNS Profil, ktoré je určené pre rekreačné lyžovanie. Pri tomto systéme sa topánka upína iba pomocou jednej hrazdičky, zatiaľ čo u SNS Pilot je topánka vybavená dvomi hrazdičkami. Takže ak sa práve nechystáte na preteky alebo na iné bežecké lyžovanie náročné na výkon, SNS Profil systém by vám mal stačiť.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ještě bych se potřebovala zeptat, zda-li máte u těchto bot velikost č. 43 Předem děkuji a přeji příjemný den

Diskusia a poradňa k Atomic Motion 25, veľ. 5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic Motion 25 velikost 5,0.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií