AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ATOMIC VANTAGE 79 C + FT 10 GW

Zobraziť katalóg
ATOMIC VANTAGE 79 C + FT 10 GW
Zjazdové lyže unisex, určenie: all mountain, úroveň lyžiara: športová, s viazaním FT 10 GW, sidecut 118.5-79-104, jadro Light Woodcore / Densolite
Kód:  SPTatm0843nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ATOMIC VANTAGE 79 C + FT 10 GW Predaj skončil

ATOMIC VANTAGE 79 C + FT 10 GW

ATOMIC VANTAGE 79 C ponúkajú plynulú jazdu, všestrannosť a vynikajúcu ovládateľnosť. Lyže majú zdvihnutú špičku tak, aby disponovali skvelými jazdnými vlastnosťami v teréne aj na zjazdovke. Drevené jadro Light Woodcore, ktoré znamenite tlmí vibrácie a drží váhu tak, aby bolo možné lyže pohodlne ovládať, je kombinované s jadrom Densolite. To vám umožní lyžovanie s minimálnym úsilím, a tak nepocítite únavu ani pri trávení celého dňa na zjazdovke. Carbon Tank Mesh, veľmi pevná vrstva karbónu, potom dodáva lyžiam silu, a to vo všetkých smeroch, bez toho aby sa navýšila ich hmotnosť

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží ATOMIC VANTAGE 79 C + FT 10 GW

  • Zjazdové lyže vhodné pre ženy aj mužov
  • Ideálne pre rekreačných a športových lyžiarov
  • Drevené jadro Light Woodcore tlmiace vibrácie
  • Jadro Densolite na lyžovanie s minimom úsilia
  • S pevnou vrstvou karbónu dodávajúcou lyžiam silu
  • Konštrukcia Cap Sidewall zaisťujúca presnejšiu prenos síl na hranu
  • Technológia Energy Backbone pre skvelú kontrolu
  • S revolučnou, veľmi ľahkou konštrukciou Prolite
  • Štruktúrovaná vrchná vrstva zvyšujúca odolnosť
  • Lyže ATOMIC s integrovaným viazaním FT 10 GW
  • Farebné vyhotovenie: čierno-sivé

Ideálne lyže na jazdu v nižších a stredných rýchlostiach

Ak uprednostňujete jazdu v nižších a stredných rýchlostiach, konštrukcia Cap Sidewall vás maximálne podporí. Prináša vyššiu torznú pevnosť, lepšie tlmenie aj presnejší prenos síl na hranu lyže. K optimálnemu prenosu energie prispieva tiež technológia Energy Backbone v podobe asymetrického vystuženia zadnej časti skeletu, ktorá súčasne zabezpečuje skvelú kontrolu, a tým aj efektívnejšie lyžovanie.

So znamenitými jazdnými vlastnosťami

Revolučná a veľmi ľahká konštrukcia Prolite ponúka znamenité jazdné vlastnosti, zatiaľ čo štruktúrovaná vrchná vrstva lyží potom perfektne zvyšuje ich odolnosť. Ich súčasťou je aj integrované ľahké a flexibilné viazanie FT 10 GW, ktoré je kompatibilné s topánkami s podrážkou Grip Walk. Ak hľadáte ľahko ovládateľné lyže, ktoré vám umožnia stabilnú jazdu, ATOMIC VANTAGE 79 C sú skvelou voľbou.

Veľkosti:
156, 163, 171 a 179 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATOMIC VANTAGE 79 C + FT 10 GW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATOMIC VANTAGE 79 C + FT 10 GW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ATOMIC VANTAGE 79 C + FT 10 GW.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií