AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Authentic Sports ružovo/čierna

Zobraziť katalóg
Authentic Sports ružovo/čierna
4,0 1 hodnotení
Skladacia kolobežka – rozmery kolies 205mm, nosnosť 100kg, nastaviteľná výška riadidiel, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa3943 Produktové číslo:  4260341181653
Authentic Sports ružovo/čierna Predaj skončil

Authentic Sports ružovo/čierna

Dizajnovo vydarená čierno/ružová skladacia kolobežka menom Muuwmi pochádza z dielne spoločnosti Authentic Sports & Toys a ponúka všetko, čo by ste od produktu vyrobeného v Nemecku očakávali. Počnúc použitím vysoko kvalitných materiálov a končiac typickou nemeckou precíznosťou a zameraním na detail.

Jedná sa o skvelého voľnočasového partnera, s ktorým si užijete nielen veľa zábavy, ale tiež skombinujete zábavné s užitočným. Tým užitočným je myslená fyzická, alebo skôr športová, aktivita, ktorá je pri každej jazde vyvíjaná. Jednoducho tak udržíte telo v dobrej kondícii. So svojou maximálnou nosnosťou 100 kg a nastaviteľnými riadidlami v rozmedzí od 78 do 98 cm je vhodná ako pre deti, tak aj pre dospelých

Hlavné prednosti

  • Ľahká skladacia kolobežka z hliníka
  • Nastaviteľné riadidlá
  • Ložiská certifikované normou ABEC 7
  • Intuitívny skladací mechanizmus
  • Zadná protišmyková trecia brzda

Zamerané na kvalitu

Konštrukcia pozostáva z ľahkého, napriek tomu však odolného hliníka. Prednú časť zdobí zosilnená vidlica zakončená riadidlami s čalúnením na jednej strane a 205 mm veľkým polyuretánovým kolieskom na strane druhej. To spoločne so svojím zadným náprotivkom disponuje tvrdosťou 82 A. Jedná sa o mäkší, a teda aj pohodlnejší variant. Mäkšie kolieska znižujú citlivosť na terénnej nerovnosti, inými slovami tlmia vibrácie. Práve preto sú vhodné skôr pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých. Nechýbajú ani ložiská certifikované normou ABEC 7, ktorá garantuje úplne minimálnu odchýlku od dokonale presného tvaru. Výsledkom je maximálne efektívne otáčanie kolies bez nežiaduceho trenia.

Pokiaľ ide o bezpečnosť, kolobežka je vybavená extra silnou protišmykovou trecou brzdou, vďaka ktorej máte jazdu vždy pevne pod kontrolou. Všetko je podtrhnuté širokou XL platňou s rozmermi 580 × 120 mm. Tá poskytuje používateľovi viac ako mimoriadnu porciu stability a jazdnej slobody.

Doplňujúce informácie

Nastaviteľné riadidlá: 78 – 98 cm
Maximálna nosnosť: 100 kg
Veľkosť dosky: XL, 580 × 120 mm (do veľkosti topánok 46)
Rozmery v rozloženom stave: 88,5 × 34 × 97,5 cm
Rozmery v zloženom stave: 82 × 12 × 29 cm
Odporúčaný vek: od 4 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Authentic Sports ružovo/čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Authentic Sports růžovo/černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Authentic Sports růžovo/černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Authentic Sports růžovo/černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Authentic Sport - pink/fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií