Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Babolat Ballfighter 21

Zobraziť katalóg
Babolat Ballfighter 21
Tenisová raketa juniorská, 175 g
Kód:  SPT210 Produktové číslo:  3324921399454 Stránky výrobcu

Babolat Ballfighter 21

Spoločnosť Babolat bola založená už v roku 1875 a ide o najstaršiu spoločnosť špecializujúcu sa na raketové športy. Svoju reputáciu si vybudovala ponukou produktov s najkvalitnejšími technológiami a sponzoringom vo forme vybavenia pre generáciu šampiónov, ktorí vyhrávajú najprestížnejšie súťaže po celom svete. Babolat ponúka kompletný rad produktov pre tenisových hráčov, od začiatočníkov po profesionálov.

Máte doma malého tenistu? Tenisová raketa novej kolekcie pre začínajúcich hráčov Babolat Ballfighter 21 je pre vaše dieťa tá pravá. Je vhodná pre hráčov od 5 do 7 rokov veku, alebo do 110 cm výšky.
Do podvedomia sa dostane správne držanie rakety vďaka Memo grip, ktorý učí dieťa držať raketu na konci rukoväti. Najväčšou výhodou tejto rakety je jej nízka váha, ktorá prispieva k dobrej ovládateľnosti a váš malý športovec sa vďaka nej tak rýchlo neunaví. Zvládnutie základných návykov techniky hrania, ako je správne trafiť loptičku, forehand a backhand, bude s raketou Babolat Ballfighter úplnou hračkou.

Pre ľahké nosenie je raketa dodávaná s obalom, ktorý je vybavený popruhom. Deti by mali s touto raketou použiť penové alebo plstené loptičky, ktoré sú o 75 % pomalšie, než loptičky naozajstných profesionálov.

Špecifikácia a parametre:

  • Váha rakety: 175 g
  • Dĺžka rakety: 534 mm
  • Zloženie: hliník
  • Obal: je súčasťou rakety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Ballfighter 21
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat BallFighter 21. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat Ballfighter 21. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat Ballfighter 21. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat BallFighter 21.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií