AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Babolat Evoke 102 G3

Zobraziť katalóg
Babolat Evoke 102 G3
Tenisová raketa 270 g, grip 3
22,18 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SPT205 Produktové číslo:  3324921318509 Stránky výrobcu
Babolat Evoke 102 G3 22,18 € Zánovné

Babolat Evoke 102 G3

Babolat Evoke 102 G3 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Tenisové rakety BABOLAT majú na celosvetovom tenisovom trhu neotrasiteľnú pozíciu. Ide o rakety, s ktorými hrajú poprední svetoví hráči aj hráčky. Ich konštrukcia vychádza z neustálych inovácií a použitia najmodernejších technológií.

Špecifikácia:

  • Váha rakety: 270 g
  • Dĺžka rakety: 685 mm/27 in.
  • Veľkosť hlavy: 660 cm2
  • Vyváženie rakety: 330 mm

Je jedinečná

Rad tenisových rakiet Babolat Evoke je určený pre športový tenis, zvlášť pre juniorských hráčov. Je tiež tou správnou raketou pre rekreačných alebo začínajúcich tenistov, ktorí chcú dostať do ruky základné údery.
Technický dizajn rámu a hliníkovo-horčíková konštrukcia vám poskytne dostatok ľahkosti a ľahkú ovládateľnosť počas hry. Zaručia vám tak dosiahnutie oveľa lepších výsledkov v skóre proti vášmu protihráčovi. Veľmi dobrá ovládateľnosť tenisovej rakety Babolat Evoke 102 vám tak umožní neuveriteľný cit pre loptičku a kontrolu každého úderu.

Grip 3 radí raketu do kategórie, ktorú používajú aj ženy alebo muži s menšou dlaňou. Pri výbere gripu pamätajte na to, že veľkosť gripu je možné zvýšiť, ale nemožno znížiť. Ak teda váhate, prípadne ste na rozmedzí hodnôt, voľte menší grip a pridajte na neho omotávku. Tá pridá na veľkosti gripu priemerne až 2 mm.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
270 g Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
270 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Evoke 102 G3
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií