AD homeoffice AD homeoffice

Babolat Pure Aero Team G4

Zobraziť katalóg
Babolat Pure Aero Team G4
Tenisová raketa -Perfektný rovnováha medzi silou-spinom, ľahkosťou - manipuláciou, Ideálny pre juniorských hráčov a stredne pokročilých hráčov, ktorí hledajú ľahší a ľahko ovládateľnú raketu. Hmotnosť rakety 285g, veľkosť hlavy 645 cm2
Kód:  SPTba008 Produktové číslo:  3324921535364 Stránky výrobcu

Babolat Pure Aero Team G4

Tenisová raketa Pure Aero Team je lepšie ovládateľná ako klasická verzia Pure Aero. Ponúka dokonalú rovnováhu medzi silu a spinom. Rovnovážny bod je umiestnený tak, aby sa raketa ľahko držala a pre maximálnu kontrolu nad údermi. Raketa je ideálny pre juniorské, stredne pokročilých a závodných hráčov. Rám je vyrábaný s pomocou technológie Aeromodular2, ktorá zlepšuje aerodynamiku a rýchlosť lopty.

Špeciálna technológia vypletanie FSI Spin zaisťuje užšej vypletenie v oblasti sweetspot a inak viac otvorené vypletenie, ktoré spolu s podlhovastým tvarom priechodiek v spodnej a vrchnej časti výpletu umožňuje väčší pohyb strún a lepšiu topspin. Sytém spájanie rámu a strún Woofer napomáha dlhšiemu kontaktu s loptou, a tým aj lepšej kontrole úderu.

Kľúčové vlastnosti tenisové rakety Babolat Pure Aero Team

  • pre juniorské, stredne pokročilých a profesionálnych hráčov
  • ľahká
  • dokonalá rovnováha medzi silou a spinom
  • ľahká ovládateľnosť
  • FSI technológie výpletu
  • vylepšená aerodynamika a rýchlosť lopty technológií Aeromodular2
  • dlhší kontakt s loptou a lepšia kontrola úderu
  • nevypletená
  • grip 4

Parametre Babolat Pure Aero Team

Dĺžka rakety:
685 mm

Rovnovážny bod:
320 mm

Veľkosť hlavy:
645 cm2

výplet:
16/19

pružnosť:
72 ra

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Pure Aero Team G4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Aero Team G4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Babolat Pure Aero Team G4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babolat Pure Aero Team G4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat Pure Aero Team G4.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií