AD homeoffice AD homeoffice

Bagobago vínový

Zobraziť katalóg
Bagobago vínový
5 1 hodnotení
Batoh sedacie s vstavanou stoličkou, objem 22 L, nosnosť 130 kg.
Kód:  SPT4480 Produktové číslo:  8595640100095

Bagobago vínový

Trávite radi čas v pohybe a rozhodne nepatríte medzi tých, ktorí svoj voľný čas investujú do sledovaní televíznych programov, či relaxovanie? Možno medzi vaše najobľúbenejšie aktivity zaradiť vysokohorskú turistiku a pobyty v prírode? Potom pre vás máme krásny a praktický batoh, ktorý pojme všetko dôležité, čo k vašim cestám potrebujete, a stane sa vašim dokonalým spoločníkom. Batoh sa však od svojej konkurencie líši ešte niečím navyše. Nielen, že do neho pozbierate všetko potrebné, ale aj vám dokonale poslúži aj vo chvíľach, kedy si budete potrebovať oddýchnuť.

kľúčové vlastnosti

  • kvalitné spracovanie
  • Krásne farebné kombinácie
  • Navrhnutý bol v spolupráci s ortopédmi
  • Jednoduché rozloženie na stoličku
  • Pohodlné nosenie aj pri vysokej záťaži
  • Kvalitný nepremokavý materiál
  • Batoh je vybavený bedrovým pásom

český patent

Premýšľate občas v priebehu dlhej túry či cesty o tom, že by ste si radi oddýchli a pohodlne sa niekde posadili? Nosiť so sebou stoličku ale zaberá miesto a po náročnejších cestách sa prednesie. Tento úžasný batoh BAGOBAGO s českým patentom v podobe vstavané stoličky vás vášho problému zbavia raz pre vždy. Keď už budete mať náročnej cesty plné zuby, jednoducho si stoličku rozložíte.

dokonalý spoločník

Unikátne spracovaný batoh s objemom 22 la nosnosťou 130 kg vás zaručene nikdy nesklame. Je vyrobený z kvalitného nepremokavého materiálu kortexin 100% PES a vďaka nepromokavosťou piateho stupňa sa hodí do každého počasia. Konštrukcia je navrhnutá tak, aby nedošlo pri manipulácii so stoličkou k poškodeniu uložených vecí a aby zodpovedala ergonómiu sedenia. Stoličku môžete rozložiť, kedykoľvek vás napadne. Je uschovaná vo vnútornom priestore batohu a nožičky sú uložené v kryte. Veľkou výhodou je tiež ľahká údržba batohu. Jednoducho ho celý vypratá. Celková váha je len 1,6 kg, nijako vás tak pri vašom putovaní nebude obmedzovať. Naplnený batoh v zloženej polohe dosahuje rozmery 53 × 35 × 20 cm.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bagobago vínový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bagobago vínový.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií