AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Archív - Zdravé balíčky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
123 položiek
BIG BOY® Vianoce podľa Kamči by @kamilasikl 250 g
Lyofilizované ovocie – mrazom sušené
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTbig058
5,0
BIG BOY® Vianočná degustačná súprava 2023 330 g
Orechový krém – z viacerých druhov orechov, príchuť arašidy, biela čokoláda, karamel, mandle, med, orechy, soľ a vanilka, 330g - 51,21 €/1 kg
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTbig060
2,0
Juhočeské Jerky Vianočný balíček 18 ks
Darčeková sada – obsahuje 18 balíčkov sušeného mäsa so 6 príchuťami, všetko je uložené v škatuľke, 100% čistá svalovina, zaúdené, bez konzervantov, farbív, lepku a glutamanu, hmotnosť 18× 20 g
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTjj056
.pepper..field Škandinávsky šedý dizajnový mlynček so súpravou skúmaviek s Kampotským korením v darčekovej krabičke (3× 10 g)
Darčeková sada – výber Kampotských korení (3× 10 g); .pepper..field s nádherným sivým dizajnovým 17 cm mlynčekom s patentovaným mechanizmom CrushGrind® v drevenej krabičke ručne balenej v ČR; keď sa snúbi škandinávska jednoduchosť, minimalizmus a funkčnosť s ázijskou exotikou, voľnosťou a tak trochu mágiou, vznikne niečo krásne; a takáto je naozaj táto súprava; dizajnovo vyladená k dokonalosti a neuveriteľne praktická; hodí sa do kuchyne pre korenistého začiatočníka aj znalca; mlynček je zabalený do ručne vyrobenej drevenej krabičky – v nej nájdete aj luxusnú sadu skúmaviek s tromi druhmi korenia; skúmavky pre vás vyrobili českí majstri sklári
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTpep007
Mixit Veľ-koko-nočný kalendár - Darčeková sada Varianty
4,9 38×
Mixit Veľ-koko-nočný kalendár
Darčeková sada – Veľko-koko-nočný kalendár, ktorý je plný prekvapení, farieb a chutí. Okienka si môžete otvoriť kedykoľvek budete chcieť alebo si s nami osláviť celý Svätý týždeň pred Veľkou nocou od kvetnej nedele až po Veľkonočný pondelok. Otočením okienka navyše vytvoríte Veľkonočnú mozaiku.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTmix196
Mixit Darčeková súprava pre koko-ledníkov - Darčeková sada Varianty
4,9 38×
Mixit Darčeková súprava pre koko-ledníkov
Darčeková sada – Hody, hody do pohody, dajte müsli mixovaný. Ak neviete aký, Mixit ich má mraky! :) Aj takto môže tento rok vyzerať koko-leda. Pripravte pre koko-ledníkov poriadnu porciu dobrôt, nech je veselo. V súprave nájdete úplne novú receptúru Veľko-koko-nočného mixu, ktorý hrá všetkými farbami, obľúbené vajíčka v niekoľkých príchutiach, bohatú Veľ-koko-nočnú nádielku, s ktorou sme si tento rok naozaj dali záležať a Veľko-koko-nočnú kašu s do-koko-nale lahodnou chuťou.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTmix197
GreenFood Nutrition Collagen Beauty 60 cps + Zinc Chelate 60 cps.
Sada výživových doplnkov – pre vysoký štandard nášho výrobku používame zásadne značkový taliansky rybí collagénny peptid najvyššej kvality. Zhruba po dovŕšení dvadsiatich rokov veku je Collagenová syntéza v tele pomalšia ako jeho rozpad, preto dochádza k zhoršovaniu pevnosti a vzhľadu kože, vlasov i nechtov.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTgfn0247
5,0
GreenFood Nutrition Vegan Joint Care + vitamín C 60 cps + Zinc Chelate 60 cps.
Sada výživových doplnkov – komplexné zloženie mnohých účinných látok. Obsahuje kurkumín a Vitamín C, Kyselinu hyalurónovú, Extrakt z kôry Bielej vŕby, Boswelia serrata, MSM (Methyl Sulfonyl Methane) a D-Glucosamine Sulfat.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTgfn0242
GreenFood Nutrition Hyaluronic Acid 60cps. + Vitamin E 60 cps
Sada výživových doplnkov – kyselina Hyalurónová sa teší záujmu osôb, ktoré sa zaujímajú predovšetkým o starostlivosť o pleť. Je možné ju odporučiť všetkým, ktorí sa orientujú na prevenciu tvorby vrások, spevnenie pokožky a starostlivosť o kĺby a väzy.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTgfn0246
GreenFood Nutrition L-Carnitine 900 mg 60 cps +Caffeine 60 cps
Sada výživových doplnkov – karnitín je vyhľadávaný najmä pri redukčných diétach, ale aj vo chvíľach únavy a psychického vyčerpania
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTgfn0245
1,0
GreenFood Nutrition Methionin + Cysteine 90 cps. + Zinc Chelate 60 cps.
Sada výživových doplnkov – metionín a Cysteín sú antioxidanty. Metionín s Cystein je možné nájsť v prípravkoch zlepšujúcich stav pokožky, nechtov, alebo vlasov.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTgfn0240
GreenFood Nutrition Probiotics Lactospore® + Prebiotics 60 cps +Vitamín D3 60 cps.
Sada výživových doplnkov – probiotiká LactoSpore® sú vlastne probiotiká založené na pôdnych prospešných baktériách. Probiotiká založené na pôde neobsadia tenké črevo ani nekonzumujú prospešné baktérie, ktoré už v ňom rastú.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTgfn0241
BIG BOY® Ty a ja 470 g
Orechový krém – z viacerých druhov orechov, príchuť čokoláda, 470g - 38,09 €/1 kg
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTbig042
Mixit Darčeková valentínska súprava pre ženy - Darčeková sada Varianty
5,0 14×
Mixit Darčeková valentínska súprava pre ženy
Darčeková sada – ideálny darček na Valentína pre manželku, pre priateľku alebo pre niekoho, kto to neočakáva
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTmix188
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTnom019
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTnom020
5,0
Nutrend šejker 2019 čierny N1 300 ml a 2× N1, 10× 17 g
Shaker s objemom 0.3 l, farba čierna a žltá
Predaj skončil
Objednávací kód: XXSPTnut0141
Nutrend 100 % Whey Protein 2250 g, čokoláda + lieskový orech + MULTIPACK Protein bar + šejker, 4× 55 g +
Sada – obsahuje proteín Nutrend 100% Whey Protein s príchuťou čokoláda a lieskový orech 2250 g, 4 tyčinky Nutrend Protein bar s príchuťou čokolády, jahody, kokosu a mandlí a šejker s objemom 600 ml
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTnut0286s
Nutrend 100% Whey Protein 2250 g, vanilka + MULTIPACK Protein bar + šejker, 4× 55 g + 600 ml
Sada – sada obsahuje proteín Nutrend 100% Whey Protein (2250 g), 4 tyčinky Nutrend Protein bar (čokoláda, jahoda, kokos, mandle, 4× 55 g) a šejker (600 ml)
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTnut11376s
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTnup52
5,0
ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra Silný 700 g + ALAVIS MAXIMA Trau-Max 30 g
Kĺbová výživa - komplexná, bez príchute
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTps0053
SimplyMix Ochutnávkový MUŽSKÝ balíček (čokoládová a vanilková príchuť)
Keto diéta - určený pre mužov, ponúka 35 porcií, obsahuje koktail, príchute, polievky, omelety, kaše, nachos, sušené mäso, orechovú zmes a tyčinky, v balení tiež odmerka, shaker, diétny plán pre mužov a jedálniček
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTket145
4,7 13×
Nutrend MULTIPACK Proteín bar + šejker, 4× 55 g + 600 ml
Shaker s objemom 0.6 l, farba červená
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTnut11450
5,0
Nutrend MULTIPACK Proteín bar + bidón, 3× 55 g + 500 ml
Športová fľaša – Obsahuje: Proteín bar, 3× 55 g, príchute – čokoláda, jahoda, kokos a Športová fľaša, 500ml
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTnut11451
zdravieČo sú probiotiká a prečo ich naše telo potrebuje? Probiotiká čiže zdraviu prospešné baktérie posilňujú funkciu imunitného systému, zlepšujú trávenie aj duševné zdravie a pomáhajú pri chudnutí.
Vždy je lepšie dbať na dostatok vitamínov a minerálov priebežne než potom riešiť ich nedostatok, keď sa telo ozve v podobe zdravotných ťažkostí. Treba si včas uvedomiť, že bez nich to jednoducho nepôjde. Poďme sa teda pozrieť, aký vplyv majú vitamíny a minerálne...
Oslabená imunita je problémem mnoha a lidí, z nichž většina ani netuší, že jejich imunitní systém nepracuje tak, jak by měl. Chronická únava, často se opakující chřipky i zažívací problémy – to vše může souviset právě se sníženou imunitou. Aby došlo k posílení imunity,...
KoronavírusProteíny dostanú vaše telo do kondície Poslednou dobou sú medzi športovcami stále populárnejšie rôzne proteínové doplnky. Avšak tie sú všeobecne vhodné pre úplne každého, pretože citeľne posilňujú organizmus. Pomôcť tak môžu napríklad aj v boji s koronavírusom.
Chcete chudnúť zdravo a efektívne? Mať ideálnu postavu bez hladovania a počítania kalórií? Prodietix proteínová diéta je pre vás ideálnym riešením.
SATURO je nový druh alternatívnej stravy, ktorá je pre vás pripravená na okamžitú konzumáciu. Jedno jedlo = jedna fľaša. Bez prípravy, bez varenia, v praktickom balení, v niekoľkých príchutiach. Aké sú jej ďalšie výhody?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií