Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Beurer AW 85

Zobraziť katalóg
Beurer AW 85
Športtester športové hodinky, sleduje počet krokov, vzdialenosť. spotreba kalórií, dĺžka činnosti a plnení denných cieľov činnosti, oznámenia pre hovory, e-maily a textové správy, bluetooth, vodotesné do 50m, kapacita pamäte 30 dní
Kód:  BEU301h Produktové číslo:  BEU-AW85

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer AW 85 Predaj skončil

Beurer AW 85


Dokonalý prehľad o fyzickej aktivite

Športové hodinky značky Beurer sú určené aktívnym ľuďom, ktorí chcú mať prehľa o svojej fyzickej aktivite. Aktivity senzor vie snímať váš pohyb pri chôdzi alebo behu. S využitím mobilnej aplikácie môžete vidieť nielen počet krokov, ale aj vzdialenosť, spotrebu kalórií, dobu trvania činnosti a plnenie denných cieľov.

vypnuté
 Beurer AW 85
 

vypnuté
 Beurer AW 85
 

Notifikácia pod kontrolou

Nielen prácou vyťažení ľudia ocenia upozornenie na hovor, e-maily a textové správy priamo na ciferníku. Súhra s vaším šikovným telefónom je možná vďaka bluetooth konektivite. Tieto štýlové hodinky sú samozrejme vodoodolné a to až do 5 ATM.


Jednoduché zhotovovanie selfie fotografií

Ak sa vám stáva, že neviete, kde ste naposledy nechali svoj telefón, stačí aktivovať funkciu vyhľadávanie. Ak ste v dosahu bluetooth, mobil sa vám sám ozve a vy už nemusíte tráviť čas dlhým hľadaním. Obľúbenou funkciou selfie maniakov sa stane tlačidlo na ovládanie spúšte smartfónu fotoaparátu.

vypnuté
 Beurer AW 85
 

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaný krokomer
  • Oznámenie pre hovory, e-maily a textové správy
  • Individuálne nastavenie upozornenia (LED kontrolka, vibrácie, akustický signál)
  • Diaľkové ovládanie smartphónovej kamery
  • Funkcia vyhľadávania
  • Kapacita pamäte 30 dní
  • Li-ion batéria
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer AW 85. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer AW 85.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií