Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Beurer EM 41

Zobraziť katalóg
Beurer EM 41
5 2 hodnotení
Elektrostimulátor 3 funkcie, stimulácia nervových dráh (TENS), stimulácia svalového tkaniva (EMS), masážny účinok vyvolaný elektrickými signálmi, 30 prednastavených programov, 20 programov nastaviteľných individuálne, 4 priľnavé elektródy, časovač, 3x AAA (súčasťou balenia)
Kód:  BEU079f Produktové číslo:  BEU-EM41

Beurer EM 41

Digitálny masážny prístroj Beurer EM 41 je prvotriedny svalový a nervový elektrostimulátor, ktorý účinne pomáha od bolesti, pomáha udržiavať telesnú kondíciu, uvoľňuje svalové napätie a poskytuje príjemnú masáž. Ponúka tri základné funkcie, ktoré možno navzájom skombinovať. Prvou funkciou je elektrická stimulácia nervových dráh (TENS), druhou elektrická stimulácia svalového tkaniva (EMS) a treťou funkciou je masážny účinok vyvolaný elektrickými signálmi. Elektrostimulačný prístroj funguje na princípe napodobňovania prirodzených telesných impulzov, ktoré sú pomocou elektród prenášané cez pokožku k nervovým a svalovým vláknam.

Metóda TENS je klinicky otestovaná a odporúča sa vykonávať pri bolestiach chrbta, a to najmä bedrovej a krčnej chrbtice, pri bolestiach kĺbov, hlavy, po poranení pohybového aparátu či pri pravidelných ženských ťažkostiach. Metóda stimulácie svalového tkaniva EMS sa vykonáva napríklad pri tréningu svalstva na zvýšenie vytrvalostného výkonu či na podporu posilňovania určitých svalov. Dá sa použiť aj ako relaxácia na uvoľnenie svalového pretiahnutia alebo pri známkach svalovej únavy.

Hlavné prednosti

  • svalový a nervový elektrostimulátor
  • 3 základné funkcie
  • elektrická stimulácia nervových dráh (TENS)
  • elektrická stimulácia svalového tkaniva (EMS)
  • masáž elektrickými signálmi
  • 4 priľnavé elektródy
  • 30 prednastavených programov
  • 20 programov nastaviteľných individuálne

Skvelé funkcie

Prístroj disponuje 4 priľnavými elektródami, ktoré môžete pripevniť na telesné partie, ktoré chcete stimulovať. Ponúka rôzne typy stimulácie a až 30 prednastavených programov a 20 programov, ktoré môžete nastaviť individuálne podľa svojich potrieb. Nechýba ani praktický časovač. Pohon prístroja je zabezpečovaný pomocou troch batérií AAA, ktoré sú súčasťou balenia. Kúpte si tento špičkový elektrostimulačný prístroj, ktorý vám pomôže zmierniť bolesti a uvoľní stuhnuté a natiahnuté svaly.

Parametre a špecifikácia:

Výstupný prúd:

180mA

Pulzové rozpätie:
40 - 250 mikrosec.

 
 
Prečítať viac
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, je masážní přístroj možné používat při Parkinsonově nemoci? nemůže uškodit?

Dobrý den, ráda bych koupila masážní přístroj Beurer EM 41. Dají se ale k němu koupit i náhradní elektrody?

Diskusia a poradňa k Beurer EM 41
Príslušenstvo pre Beurer EM 41 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer EM 41. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer EM 41. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer EM 41.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií